BU AYIP KİMİN? 1.5 YILDIR ARAYAN SORAN YOK!

Bu ayıp Kimin?
Piyasa değeri 120 Bin TL ile150 Bin arasında değişen iş makinaları almak için büyük mücadeleler veren belediyeler işlerini yaptırmak için özel firmalardan kiralama yöntemine giderken, Alaplı Belediyesi de elindeki iş makinalarının kıymetinden bi haber, çürümeye terk ediyor.
Alaplı Belediyesinin iki adet iş makinasının çeşitli arızaları sebebiyle 1.5 yıldır sanayilerde kaderine terk edilmesi vatandaşlar tarafından, &8220;Bu ayıp kimin, Türkiye&8217;nin çoğu belediyesi hizmet üretmek için iş makinası bulamıyor, Alaplı Belediyesi arç filosunda bulan iş makinalarını kaderine terk ediyor&8221; şeklinde yorumlanıyor.

BU AYIP KİMİN? 1.5 YILDIR ARAYAN SORAN YOK!
gundemeregli.com-Alaplı Belediyesi araç filosu içersinde bulunan bazı iş makinelerin bakım masraflarını ödeyemeyince adete çürümeye terk etti. Sanayilerde çürüyen araçların neden kaderine terk edildikleri ise büyük merak konusu.

Alaplı Belediyesi tarafından geçen yılın Ocak ayında Ereğli ilçesinde bulunan Belen Sanayisinde Özel bir İş makinesi tamir atölyesinde bırakılan araca belediye tarafından masraflarının yüksek olması nedeniyle 1,5 yıldır adete sanayiye hapis edildi.

Belediyenin Belen Sanayisi dışında Alaplı ilçesinde bir işyerinde tamir ve bakım bekleyen bir aracı daha bulunuyor.

Yetkililerin Alaplı Belediyesinin bütçesinin bu iş makinelerini yapmak için yetersiz olmasının inandırıcı olmadığı ve belediyenin çözmemesi halinde iş makinelerinin çürüyerek kullanılmaz hale gelecek olması bu kadarı da pes dedirttirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER