ÇEBİ GRUP MÜŞTERİLERİNE BAYRAK DAĞITTI

Çebi Grup Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak için müşterilerine bayrak dağıttı. Çebi Grup, Türkiye'nin yeni yüzyılına hazır olduğunu söyledi.

ÇEBİ GRUP MÜŞTERİLERİNE BAYRAK DAĞITTI

Çebi Grup, Cumhuriyetin 100. Yılı İçin Müşterilerine Bayrak Dağıttı

Çebi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hamzaçebi, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Müşterilerine bayrak dağıtarak yaşadı. 

29 Ekim 1923’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılını ülke genelinde büyük bir  coşku ve gururla kutladıklarını söyleyen Çebi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hamzaçebi, Atatürk’ün yolundan 100 yıldır ayrılmayan, demokrasi ve özgürlüklerin şehri Düzce ve Kdz Ereğli ’yi Cumhuriyet’in 100.yılında Türk bayraklarıyla işyerlerini donattıklarını söyledi ve tüm Müşterilerimizin evlerine, iş yerlerine bayrağımızı asmaya davet ediyoruz dedi.

Türkiye Yüzyılına Değindi

Yaptığı ve yapacağı çalışmalardan bahseden Hamzaçebi, Cumhuriyetin 100. yılında böylesine büyük bir günde Akaryakıt istasyonlarında bayrak dağıtarak hazırlık yaptıklarını belirtti. "Hem kendimiz hem Müşterilerimiz kutlamaya hazır. Her yer bayrağımızla dalgalansın, şanlasın." diyen Hamzaçebi, Türkiye'nin yeni yüzyılında daha ileriye yönelik çalışmaya ve davranmaya davet etti. "Bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizi kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2023, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER