ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI

Çebi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hamzaçebi, Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI

Çebi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hamzaçebi, Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirten Hamzaçebi, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını vurguladı.

Regaib Kandili'nin tüm İslam âlemine sağlık, birlik, beraberlik, sevgi, barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunan Hamzaçebi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Barış ve huzurun sağlanabilmesi için bu günlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki bu ayların içinde rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olması inananlar adına eşsiz bir fırsattır. Regaip Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bu gece, yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir müjde gecesidir. Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli fırsat olan bu mübarek gecede ve üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde yararlanmalıyız. Bu gecede sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki yönlerimizin yeniden ön plana çıkmasına gayret göstermeli, başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin manevi iklimiyle gönüllerimizi saran mübarek üç aylarını ve idrak edeceğimiz Regaib Kandili“ni kutluyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. “

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER