Harun Akın CHP Genel Merkezi'İle Görüşecek

CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Harun Akın kendisini de aralarında bulunduğu 3 isimle ön seçim yapılması kararının yanlış olduğunu ve bu karardan Parti tabanın da rahatsızlığa sebep olduğunu ifade etti.

Harun Akın CHP Genel Merkezi'İle Görüşecek

Harun Akın , "3 adaylı bir önseçim yapılması kararınına dair endişelerimi gün içerisinde dile getirmiştim. Konuyla ilgili yapmış olduğum açıklama sonrasında, parti üyelerimizden aldığım yoğun telefon ve mesajlarda, benzer rahatsızlığın parti üyelerimizin çoğunda da mevcut olduğunu gördüm" Dedi.
Harun Akın'ın açıklaması şu şekilde;

''GENEL MERKEZE BAŞVURACAĞIM 3 YERİNE 7 ADAY ADIYLA ÖN SEÇİM YAPILSIN DİYE''

'CHP Parti Meclisi’nin 21/12/2023 tarihli Zonguldak İli Belediye Başkan Adayı’nın belirlenmesine yönelik olarak almış olduğu, halihazırda 7 aday adayı bulunmasına rağmen, içlerinde benim de bulunduğum 3 adaylı bir önseçim yapılması kararınına dair endişelerimi gün içerisinde dile getirmiştim. Konuyla ilgili yapmış olduğum açıklama sonrasında, parti üyelerimizden aldığım yoğun telefon ve mesajlarda, benzer rahatsızlığın parti üyelerimizin çoğunda da mevcut olduğunu gördüm.
Bu doğrultuda, hiç zaman kaybetmeden 23/12/2023 (yarın) tarihinde Genel Merkezimize gönderilmek üzere, partimiz Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’na giderek, 30/12/2023 tarihinde yapılması planlanan önseçime, halihazırda müracaat eden 7 aday adayının hepsinin katılması gerektiğine dair başvuruda bulunucağımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Partimize, şehrimize gerçek bir demokrasi şöleni yaşatmak ve yerel seçimler öncesi parti örgütümüz nezdinde tam anlamıyla birlik ve bütünlüğü sağlamak adına yarın yapacağım bu başvuruya, başta benimle beraber önseçime girme hakkı tanınan diğer 2 aday adayı arkadaşım olmak üzere, önseçim hakkı elinden alınan diğer 4 aday adayı arkadaşımı ve bu antidemokratik kararı içine sindiremeyen tüm partililerimizi destek için Merkez İlçe parti binamıza davet ediyorum.
Gelin hep birlikte Zonguldak’a hasret kaldığımız gerçek bir demokrasi şöleni yaşatalım. Saygı ve sevgilerimle"

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat aydin
Murat aydin - 5 ay Önce

Vekil iken zonguldaka bir cıvı çakmayan siz ne olduda belediye başkanı adayı oldunuz zonguldak halkindan ve chp uyesinden size oy yok

SIRADAKİ HABER