Çocuklarımıza güzel bir miras bırakalım

Kdz.Ereğli Devlet hastanesi Göğüs hastalıkları bölümünde yatan 70 yaşındaki Nazmi Kılıç referandum için oy kullanmaya ambulans ile gitti. Ambulansın içinde oyunu kullanan Nazmi Kılıç Vatandaşlık görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Çocuklarımıza güzel bir miras bırakalım

Ereğli Devlet hastanesinde yatan hastalar oylarını ambulans ile kullandı. Devlet hastanesi Göğüs hastalıkları servisinde yatan 70 yaşındaki Nazmi Kılıç, 112 ambulansı ile Göktepe mahallesi 1071 numaralı sandığa götürülerek ambulans içinde oyunu kullandı.  Sandık görevlileri Nazmi Kılıçın kimlik ve oy pusulasını kontrol ettirdikten sonra oyunu kullanmasına izin verdi. Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Nazmi Kılıç, Vatandaşlık görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.m Kılıç konuşmasında Memleketimize hayırlı, uğurlu olsun. Geleceğimiz şenlik ve güzel olsun. Çoluğumuza çocuğumuza güzel bir miras bırakalım. Bu benim özel görevimdi. Vatanımız için bu güne kadar yaşadım. Bundan sonrada uzatmalı da olsa yine yaşayacağım  dedi. 

22 HASTA 11 HİZMET ARACIYLA OYUNU KULLANDI

Ereğli Devlet hastanesi Müdürü yardımcısı İbrahim Duvarcı, 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen referandumda Devlet hastanesinde yatan 22 hastanın 11 hizmet aracı ile oylarını kullanmak için nakil edildiğini söyledi.  Duvarcı, hastanede tedavi gören ve kendi imkanları ile oy kullanabilecek durumda olan 50 hastanın da sabah saatlerinden itibaren oy kullanacakları sandıklara gittiklerini söyledi. 

Diğer yandan ilçede kendi imkanları ile oy kullanmaya gidemeyecek olan vatandaşlara oy kullanmaları için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2017, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER