‘’CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN KESİNLEŞMİŞ BİR PROGRAM HENÜZ BELLİ DEĞİL’’

‘’CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN KESİNLEŞMİŞ BİR PROGRAM HENÜZ BELLİ DEĞİL’’

Zonguldak Belediye başkan Vekili Yusuf Deniz, “Cumhurbaşkanımız geliş tarihi 22 Ocak diye belirtildi ama biz Cumhurbaşkanımız gelecekmiş gibi tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Fakat kesin bir program henüz belli değil” dedi.

Zonguldak Belediye başkan Vekili Yusuf Deniz, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 22 Ocak’ta Zonguldak’a gelişiyle ilgili hazırlıkların sürdüğünü belirt.

Deniz, ziyaret programının ayrıntılarının henüz netleşmediğini ifade ederek “Zonguldak-Kilim yolunda aşırı yağmur ve rüzgardan dalgalardan dolayı bir tahlisiz yaşandı. Şuanda yapılan kontroller neticesinde yollarda bir sıkıntı yok. Sadece kaldırımlar zarar gördü. Bununla ilgili çalışmalar yapılıyor. Kaldırımların tadilatına başlandı. Yol temizliği şu an itibari ile bitme aşamasında. Şuan için Cumhurbaşkanımız geliş tarifi 22 Ocak diye belirtildi ama biz Cumhurbaşkanımız gelecekmiş gibi tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Fakat kesin bir program henüz belli değil” diye konuştu.

‘KAR YAĞIŞI SIRASINDA OLUMSUZLUK YAŞANMADI’

Yağan kar yağışı nedeniyle hiç bir yerde olumsuzluk yaşanmadığını ifade eden Başkan Vekili Deniz, “Bu sefer fazla bir kar yağışı olmadı. Olsaydı da tüm ekiplerimiz hazırlar, 7/24 çalışma sistemindeydiler. Gece sabaha kadar yüksek kesimlerde oluşan kar yağışına karşı gerekli çalışmalar yapıldı. Kar temizliği ve tuzlama yapıldı. Her hangi bir sıkıntı yaşanmadı” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER