Devrek’te Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni Yapıldı

Devrek’te Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni Yapıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve  Adalet Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni yapıldı.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Devrek Meslek Yüksekokulu’ndan 354,  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’ndan 51 ve Adalet Meslek Yüksekokulu’ndan da 39 olmak üzere toplam 444 öğrenci mezun oldu.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yakup Söylemez, Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Özcan Sezer, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Ferdi Kesikoğlu, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ve öğrenciler katıldı.
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı törende yaptığı konuşmada,
 “Değerli öğrencilerimiz, hepinize, cesaretle başladığınız bu yolda, başarılar, mutluluklar dilerim. Bugünü, bir ayrılık olarak görmeyin. Hayatta başarılarınızı bizlerle paylaşın, üniversitenizi sık sık ziyaret edin, bizimle görüşün. Bizim için elde edilebilecek en büyük ödül, sizlerin başarısı ve mutluluğudur.Yolunuz, bahtınız açık olsun.” dedi.
Daha sonra mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da, Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu birincisi Nida Yıldırım, ikincisi Cem Oflazoğlu ve 3.sü Meryem Yılmaz’a diplomalarını sundu ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.
Devrek Belediyesi tarafından mezun olan öğrencilere, ailelerine ve konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER