EKREM GÜLLÜDAĞ ADAYLARA SESLENDİ 4 YILDIR NERDEYDİNİZ?

EKREM GÜLLÜDAĞ ADAYLARA SESLENDİ 4 YILDIR NERDEYDİNİZ?

İYİ Parti Zonguldak İl Başkan vekili ve İl Sekreteri Ekrem Güllüdağ 15 Ocak Pazar günü yapılacak İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı kongresinde İl başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Güllüdağ, 4 yıl boyunca partiye uğramayıp daha önceki görevlerde de başarıları tartışılan kişilerin adaylığını açıklamasına tepki göstererek il başkanlığını daha çok hak ettiğini ifade etti.

Güllüdağ adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Partimizin gerçekleştireceği 3. Olağan İl Kongresi hayırlı olsun. Şimdiden sonucun partimiz ve Zonguldak’ımız için hayırlar, iyilikler getirmesini temenni ediyorum.
Dört yıldır partiye uğramayanların maddi ve manevi katkı vermeyenlerin, daha önce üstlendikleri görevlerde ne derece başarılı oldukları partimizce bilinen kişilerin adaylıklarını açıkladıkları ortamda, kuruluşundan beri partimize emek vermiş, çoluğumu çocuğumu ihmal edip her gün partiye gelmiş, açık tutmuş, kimi zaman Başkan Vekili olarak tüm ilçelere gitmiş, etkinliklere katılmış biri olarak kim daha çok bugüne kadar partiye katkı sağlamış diye bakıldığında benim daha çok hakkım olduğunu ve daha iyi yapıp partimize daha yararlı olacağımı düşünüyor, tüm partililerimizin de beni yakından tanıdığına inanarak 15 Ocak 2023 Pazar Günü yapılacak İl Kongresinde ADAY OLDUĞUMU ilan ediyorum. İnşallah birlikte partimizi daha iyi noktaya getireceğimize inanıyor, saygılarımı sunuyorum.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER