ZGC BAŞKANI AKBIYIK’ DAN TÜRK- İŞ GENEL BAŞKANI ATALAY’A ANLAMLI ZİYARET

ZGC BAŞKANI AKBIYIK’ DAN TÜRK- İŞ GENEL BAŞKANI ATALAY’A ANLAMLI ZİYARET

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, Ankara’ da Türk İş Genel Başkanı Ergün  Atalay'ı  ziyaret etti.  

ZGC Başkanı Türk İş’ de.   Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) Başkanı Akbıyık,  Türk İş , Genel Başkanı Ergün Atalay’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Akbıyık, tarafından yapılan ziyarette Zonguldak ve ülke geneli ile ilgili bir çok görüşü Atalay’dan aldı. Asgari ücret, EYT,  memur ve emeklilerle yapılan zamlarla ilgili değerlendirme, bu sene için gerçekleşecek  kamu işçilerin toplu sözleşmelere yapılacak  zamlar ve sosyal haklarla  ilgili çalışmaların ve hazırlıkların sürdüğünü  ifade etti.   TTK işçi alımını öncelikle gerçekleştireceğiz   Atalay, TTK işçi alımı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, TTK' ya işçi alımı önceliğimizdir,    gerçekleştirme adına uğraşımız yoğun sürüyor ve  üzerinde  önemle çalışıyoruz.  Sohbet ortamında geçen görüşmede TBMM kurulan   Zonguldak/ Amasra komisyonu ile ilgili görüşler alındı,Komisyonun kararının tarafsız, hakkaniyetli, şeffaf ve objektif olması üzerinde duruldu.Kurumlarında yıpratılmamasının öneminden bahsedildi.   GMİS seçimlerinden söz edilerek, .GMİS seçimleri için hayırlı olsun denildi. Çaycuma ile ilgili yapılan sanal söylemlere de ‘’Zonguldak sevdamız tartışılamaz’’ diyerek açık ve net ifade ile açıklık getirildi.  Atalay, Türk İş yeni hizmet binasının yapımı için yirmi dönüm arazinin Ankara - Eskişehir yolu üzerinde alındığını, proje çalışmalarının sürdüğünü, yakında inşaatın  başlayacağını, güzel ve modern bir akıllı bina olarak hizmet binasına kavuşacağını müjdeledi.  Ziyaret sonunda Türk – İş Genel Başkanı tüm Zonguldak’a en derin sevgilerimi ve selamlarını  ileterek, .Zonguldak’a yapılacak  ziyaret programında İlin önemli ve değerli STK’ sı  olan Zonguldak Gazeteciler Cemiyetine ilk olarak ziyaret edeceği sözünü verdi.  Yapılan ziyarette Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC ) Başkanı Sezai Matur’ da önemle yer aldı.

 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER