ESNAF DAN İFTAR YEMEĞİ

Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Gülüç Beldesi'nde bulunan Büyük Ereğli Anadolu Otel'de iftar programı gerçekleştirildi.

ESNAF DAN İFTAR YEMEĞİ

Yöneticiler, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meslek odalarının yanı sıra çok sayıda üyenin katılımı ile gerçekleştirilen iftar programında konuşan Oda Başkanı Mehmet Azman, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi.
Yönetim ve denetim kurulu adına düzenledikleri iftar programına katılım gösteren isimlere teşekkür eden Azman, "Ereğli'de güzel işler olacağını söylüyoruz. Ereğli'ye güzel sıralar verildi. Sivil toplum kuruluşlar ile barışık durumdayız, kimse kimse ile dargın değil. Abi, kardeşlerimiz var. Bir araya gelip Zonguldak ve Ereğli için ne yapılacaksa bunun için varız. Gece gündüz demeden çalışacağız. 2020 yılında Kdz. Ereğli'de 73 milyon lira iken bugün bu rakamı 520 milyona çıkarttık. 2 sene içinde 10 katı arttırdık. Bu sayı Ereğli için esnaf ve sanatkarların, sivil toplum kuruluşlarının ve gayretli çalışanlar sayesinde oldu, çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Otelde Erdemir'de çalışan Türk Metal Sendikası'na üyelerin düzenlediği iftar programına katılmak üzere geldiğini ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin iftar programına da katılarak selamlama yapmak istediğini anlatan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş da şunları söyledi:
"Başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Ereğli'de bu bölgenin menfaatine birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapılması gereken bir dönemdeyiz. İnşallah biz de sendika olarak Erdemir çalışanları olarak sivil toplum kuruluşları ile birlikte bir şeyler yapılacaksa taşın altına elimizi koymaya her zaman hazırız. Sevinçliyiz, üzülecek miyiz onu da bilmiyoruz ama milletvekili sıralamasında Ereğli'de sıralamada 3 tane aday var. Bunlar da bizi mutlu ediyor. Onlara da başarılar diliyoruz, mecliste inşallah Ereğli ve Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil ederler. Bugüne kadar hep ikinci plana itildik, bundan sonra artık itilmeyiz."

Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer de konuşmasında Kooperatif Başkan ve yönetimine düzenledikleri iftar programından ötürü teşekkür etti, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti. 
Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş de Ereğli'nin belki de tarihinin en büyük fırsatını yakaladığına dikkati çekerek, "Hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Bu dönem uzun zamandır dillendirdiğimiz Ereğli'de yaşayanlar olarak milletvekili seçimlerinde Ereğli'nin seçilebilecek sıradan milletvekili adaylarının olmasını arzu etmiştik, inşallah bu temennimizin yarısı gerçekleşti inşallah seçimlerde de gerçekleşecek. Birlikte çok güzel işler yapacağız. Umudumuzu hiç yitirmedik, birlikte güzel işler yapacağız" sözleri ile konuştu.
Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş da Azman ve ekibine düzenledikleri organizasyondan ötürü teşekkür etti birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

MHP Zonguldak 1. Sıra adayı Murat Kotra da konuşmasında Karadeniz Ereğlili olduğunu vurguladı bölgenin sorunlarını çözmek için üzerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğunu belirterek seçimlerin hayırlar getirmesini temenni etti. AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili adayı Saffet Bozkurt da Ereğli'de devlet yatırımlarının gelmesi noktasında önemli çalışmalar imza attıklarını birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. CHP 2. sıra Milletvekili adayı Eylem Ertuğrul ve İYİ Parti 1. sıra Milletvekili adayı Evrim Balbaloğlu'nun da farklı bir program nedeniyle etkinliğe katılamadıkları anons edildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2023, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER