ESNAF ODASI BAŞKANI ÇOŞKUNDAN SİCİL AFFI ÇIKIŞI!

ESNAF ODASI BAŞKANI ÇOŞKUNDAN SİCİL AFFI ÇIKIŞI!

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun “kooperatiften Kredi alan esnaflarımızın sorularını çözebiliyoruz ancak kooperatifinden Kredi alamayıp da bankalardan kredi alan esnaflarımızın birçok sıkıntısı var ve o sıkıntının çözümü için de çalışıyoruz. Esnaflarımızın yeni sicil affı ve faizlerin düşürülmesi konusunda talepleri var bu talepleri gündeme getireceğiz,” dedi.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ZESOB)  yönetim kurulu toplandı. Toplantıda esnaf ve sanatkarların sıkıntıları değerlendirildi.

Toplantı öncesinde açıklama yapan Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, "Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştiriyoruz. Gündemimizde esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntıları var onları değerlendireceğiz ve raporlarımızı genel merkezimize ileteceğiz" dedi.

YENİ SİCİL AFFI BEKLENTİSİ VAR

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ayrıca esnafın krediler konusunda yeni sicil affı beklentisi içinde olduğunu ifade etti.

Kooperatiften Kredi alamayan esnafların bankalardan aldıkları kredilerle ilgili çeşitli sorunlar yaşadığını belirten ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun şunları kaydetti:

"Genelde kredilerle ilgili sıkıntılar var. Örneğin kooperatörden Kredi alan esnaflarımızın sorularını çözebiliyoruz ancak kooperatifinden Kredi alamayıp da bankalardan kredi alan esnaflarımızın birçok sıkıntısı var ve o sıkıntının çözümü için de çalışıyoruz. Esnaflarımızın yeni sicil affı ve faizlerin düşürülmesi konusunda talepleri var bu talepleri gündeme getireceğiz.

Meslek gruplarına değişik sıkıntılar var Her meslek grubunun ayrı sıkıntısı var yönetim kurulu toplantısında bu sorunları dile getireceğiz çözüm arayacağız"Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, akaryakıttaki indirimlerin etiketlere indirim olarak yansıyası taleplerine ilişkin olarak ta, "Akaryakıttaki İndirimin fiyatlara etiketlere indirim şeklinde yansıması için bunun öncelikle imalat sektörüne de yansıması gerekiyor" ifadesini kullandı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER