FRENİ PATLADI, DİREĞE VURARAK DURDU!

FRENİ PATLADI, DİREĞE VURARAK DURDU!

Freni patlayan otomobili direğe çarparak durdurdu...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde frenleri boşalan otomobilin kadın sürücüsü aracını elektrik direğine çarparak durdurdu. Kazada araçta sıkışan kadın itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarılırken, ambulansa alındığı sırada gözyaşlarına boğulan sürücüyü kendisi gibi öğretmen olan kocası sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza 15.00 sularında Bağlık Mahallesi Hacıabdurrahman Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Sürücü Arzu Altun (31) yokuş indiği sırada aracının frenleri boşaldı. Hızlanan aracını durdurmak isteyen sürücü Altun, direğe çarparak aracını durdurdu. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Aracın içerisinde sıkışan sürücü Altun’u itfaiye ve sağlık ekipleri yaptıkları kısa çalışmanın ardından kurtararak ambulansa aldı. Ambulansa alındığı sırada kocası Ersin Altun’u gören ve ‘Fren tutmadı’ diyerek gözyaşlarına boğulan Arzu Altun’u kocası sakinleştirmeye çalıştı.

Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Arzu Altun daha sonra Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Kazada hurdaya dönen otomobil ise çekici vasıtası ile kaza yerinden kaldırıldı. Sürücü Arzu Altun’un tedavisine başlandığı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2021, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER