GAZİLERDEN PLAKET

GAZİLERDEN PLAKET

Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli İlçesinde faaliyet gösteren Muharip Gaziler Derneği, Demir Medya Ereğli temsilcisine katkıları nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

 

Uzun yıllardır gazetecilik mesleğini sürdüren ve yaklaşık yedi yıldır Demir Medya Ereğli Temsilcisi olarak ilçede görev yapan Demir Medya Ereğli Temsilcisi İlhan Çetin&[#]8217;i, Kdz. Ereğli Muharip Gaziler Derneği unutmadı. Dernek yönetimi İlhan Çetin&[#]8217;e dernek faaliyetlerinin duyurulmasın da katkısı olan gazeteci İlhan Çetin&[#]8217;e teşekkür plaketi verdi. Kdz. Ereğli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Temek Şahin konuşmasında; &[#]8220;Yıllardır toplum hizmetinde görev yapıyorsunuz. Gaziler Derneğimizin faaliyetlerini ekrana taşıyorsunuz. Derneğimize ve gazilerimiz vermiş olduğunuz destekten dolayı sizlere teşekkür etmek için plaket takdim ediyoruz&[#]8221; dedi.

&[#]8220;HER ZAMAN DESTEK OLMAYA ÇALIŞTIK&[#]8221;

Demir Medya Ereğli Temsilcisi İlhan Çetin ise şöyle konuştu; &[#]8220;Uzun yıllardır bu mesleğin içerisindeyim. Siz ve sizin gibi derneklere her zaman destek olmaya ve kamuoyuna faaliyetlerinizi ve isteklerinizi duyurmaya çalıştık. Bu haberlerin ekrana taşınmasında, temsil ettiğimiz kurumun sahiplerinin ve yöneticilerinin de katkısı oldukça büyük. Bizde kendilerinden aldığımız destek ile sizlerin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Dernek yönetiminize bizlere böylesi önemli bir hediyeyi layık gördükleri için temsil ettiğim kurumum adına teşekkür ederim&[#]8221; dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2012, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER