GELİRLER DEPREM BÖLGESİNE

GELİRLER DEPREM BÖLGESİNE

Zonguldak Belediyesi  tarafından, Gazipaşa Caddesinde deprem bölgesine destek amacıyla kermes düzenlendi.  Kermeste vatandaşların yapmış olduğu yiyecekler satışa sunuldu. Kermesten elde edilecek gelir ise depremzedelere aktarılacak. 
Kermes açılışında açıklamada bulunan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, emeği geçen herkese teşekkür ederek, Zonguldak’tan deprem bölgesine yardımların devam edeceğini belirtti. 

Vatandaşların gıda ihtiyacı konusunda da AFAD üzerinden yardımlarına devam etmeleri gerektiğini belirten Tutulmaz şu ifadeleri kullandı;
  “Başkanlığımızın koordinesinde sizlerle beraber kermesi gezdik. Özellikle başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Malumuz olmak üzere ülkemiz ciddi bir afetle karşı karşıya. Asrın felaketi ile karşı karşıya geldik. İlk günden itibaren ülkemizin her yöresinden dünya da ülkemizde gönül birliği yapmış insanımız İlimiz deprem bölgesinde yaralarını sarma noktasında destek verme konusunda büyük bir yarış içerisine girdi. İlimizden de başta madencilerimiz olmak üzere arama kurtarma ekiplerimizle adaşımızla Kızılayımızla öğlende bulunduk. Bulunmaya devam ediyoruz. Bu yarayı el ele vererek aşacağız. Birlik olma konusunu en şekilde aşacağız. Bundan sonra da bütün vatandaşlarımıza yardımların devam etmesini talep ediyoruz. Bundan sonra gıda ile ilgili ihtiyaçlar olacaktır. Vatandaşlarımızın gıda konusunda yardımları gerek valiliğimiz üzerinden gerekse AFAD üzerinden yapacakları yardımlarla devam ettirebilirler. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER