GERÇEK SEVGİ SELİ BU...24 YAŞIMIZDA YALNIZ BIRAKMADILAR

GERÇEK SEVGİ SELİ BU...24 YAŞIMIZDA YALNIZ BIRAKMADILAR

vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
gundemeregli.com-
24. yayın yılında taraflı-tarafsız herkesim tarafından taktir edilen ve unutulmayan Gündem Gazetesine ziyaretler kuruluşumuzun üçüncü gününde de aralıksız olarak devam etti.

POSBIYIK GÜNDEM´DE

Posbıyık beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çınar ile birlikte geldiği gazaetemize kuruluş yıldönümü coşkusuna ortak oldu.
Karşılıklı görüş-alışverişinde geçen görüşmede ilçede yaşanan Öğretmenevi sorunu sık sık gündeme gelirken, sorunun yerel imkanlar ile çözülmesinin zor olduğu noktasında duruldu.
Kendi eşinin de Öğretmen olduğunu ve bu konuda elinden geleni yaptığını hatırlatan Posbıyık, konunun bir çıkmaz içersine sokulduğunu savundu.




Çimenoğlu gazetemizin Ereğli irtibat merkezine gelerek, Gazetemiz Sahibi Çetin Eser ve gazete personeli ile görüştü.


SALDIRILARA KAMERALI ÇÖZÜM
Yatığı ziyarette öte yandan belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Çimeoğlu,  Alaplı sahilinde ve duble geçiş köprüsü civarında bulunan lambaların sürekli olarak kırıldığını da açıkladı.


DÜŞÜNCELERE SES VERİYORLAR
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Gazetemizin 24.yılını kutladı.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Gazetemizin 24.yılını kutlayarak şu görüşlere yer verdi;Ereğli Gündem Gazetesi olarak 24 yıldır başarılı çalışmalarınızla kentin sorun ve sıkıntılarını gündeme getirerek kamuoyuna aktarma da oldukça önemli bir misyonu üstleniyorsunuz. Bölge basınımızın güzide kuruluşlarından Ereğli Gündem Gazetesi´nin  24.kuruluş yıldönümünü kutlar, ilimiz genelinde Sosyal ve Kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle gazeteniz çalışanlarına sağlık ve başarılar dilerim.
GÜNDEM AİLESİNE BAŞARILAR




BAŞARILARA İMZA ATMIŞTIR




Kapan Gazetenin Yazı işleri Müdürü olan eşi ile birlikte Ereğli merkez irtibat büromuza gelerek, çalışmalarımızda başarılar diledi.


MUTLULUĞUNUZU PAYLAŞIYORUZ

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2012, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER