HASAN ASLANBAY'A SON GÖREV!

HASAN ASLANBAY'A SON GÖREV!

Osman, Zeynep, Selim, merhum Havva ve Demokrat Gazetesi çalışanlarından Gazeteci İzzet Aslanbay’ın ağabeyi; Selçuk ve Sertan Aslanbay’ın babası Hasan Aslanbay düzenlenen cenaze töreninin ardından sonsuzluğa uğurlandı.

1947 doğumlu Hasan Aslanbay, bir dönem çalıştığı Erdemir’den sendikal faaliyetleri nedeniyle işten çıkarıldıktan sonra 2002 yılına kadar esnaflık yapmıştı.  Yaklaşık iki yıldır rahatsızlığı dolayısıyla tedavi görmekte olan Hasan Aslanbay, bir süredir tedavi gördüğü Özel Echomar Hastanesinde hayata gözlerini yummuştu.

Merhum Hasan Aslanbay için  15 Kasım Pazartesi günü, Hatip Camiinde kılınacak öğle namazına mütealip  kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Hatip Camiinde düzenlenen cenaze programı öncesinde Aslanbay Ailesi taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine;  AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Çakır, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, önceki dönem Ereğli Belediye Başkanlarından Murat Sesli, sivil toplum kuruluşu Başkan ve yöneticileri, gazeteci İzzet Aslanbay’ın gazeteci arkadaşlarının yanı sıra Aslanbay Ailesi dost ve akrabaları katıldı. 

ÇEBİ GRUP  Ailesi olarak  merhum  Hasan Aslanbay’a Allah’tan rahmet, meslektaşımız İzzet Aslanbay  nezdinde ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER