Herkese Gönülden Koşuyoruz’

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Danışmanı Recep Cengiz, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde gerçekleştirilen “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” toplantısına katıldı.

Herkese Gönülden Koşuyoruz’

Kılıçdaroğlu gönüllüleri  Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu safiye karaslan, toplantıda yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden itibaren İl koordinatörleri ve maddi-manevi destek veren gönüllülerle özverili çalışma yaptıklarını söyledi.

“CANIMIZI DİŞİMİZE TAKTIK”

Karaarslan, yaptıkları çalışmaların “Güzel bir yolda, cesur bir liderin izinde yürüdüklerinin en güzel kanıtı” olduğunu belirterek, şöyle dedi:

Alana çıktığımızda, alandan kasıtım çarşı, pazar, sokak, mahalle, ev, köy, ilk önceliğimiz 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilke edindiği, ‘birleştirici olmamız, ayrıştırıcı olmamamız’ hususuna özellikle dikkat ederek çalışmalarımızı gece-gündüz demeden sürdürdük. Gençliğimizin enerjisini ve heyecanını ve büyüklerimizin tecrübesi ve ışığıyla yürüdüğümüz yola pusula edindik. 20 yıldır ülkemizin yaşadığı tüm küskünlükleri barışa, yokluğu varlığa, şiddeti şefkate çevirmek için canımızı dişimize taktık. Çünkü bu keskin viraj ülkemiz için çok önemli ve stratejik bir kararın eşik noktası. Bölgedeki tüm handikapları, tüm kavgaları, tüm geçmiş sıkıntıları bir kenara koyarak partili-partisiz herkesle kucaklaştım. Benimle birlikte değerli il koordinatörleri arkadaşlarım ve emekçi gönüllülerimiz de gidilmemiş tek bir alan bırakmadan bölgedeki herkese ulaşıyor.

“HERKESE GÖNÜLDEN KOŞUYORUZ”

Bizler sorumluluklarımızın farkındayız. Bizler yola çıkış nedenimizin kıymetini biliyor ve başımızın üstünde taşıyarak ilerliyoruz. Bizler elini uzatan herkese gönülden koşuyoruz ve en önemlisi 14 Mayıs günü Sayın Kılıçdaroğlu’ nu 13. Cumhurbaşkanı görmemizin nedenini herkese tek tek anlatıyoruz. Şunu özellikle vurgulamak isterim ki; cesur, kucaklayan, birleştirici, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, adaletli ve hakkaniyetli olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Kıymetli Batı Karadeniz halkının 14 Mayıs sabahı Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ nu 13. Cumhurbaşkanı olarak tercih edeceğine ve ülkeye baharı gelmesindeki en büyük katkıyı sağlayacağına zerre şüphem yoktur.”

MUHARİP GAZİLER VURGUSU YAPTI

İl Koordinatörü Hakkı Güney, Karabük Koordinatörü Firdevs Yılmaz, Bartın ve Karabük Koordinatörü Ebru Gökçe de bölgelerindeki çalışmalarla ilgili bilgiler aktardığı toplantıda, Özel Danışman Cengiz alkışlarla kürsüye davet edildi.

Konuşmasına, kendisini tanıtarak ve üstlendiği görevi anlatarak başlayan Cengiz, aynı zamanda 11 yıldır birlikte çalıştığı “Halkçı Liseliler Grubu’nu sevgi ile selamlayarak sürdürdüğü konuşmasında, şunları kaydetti:

“Onlar bizim geleceğimiz. Onlar daha güzel, daha umutlu bir Türkiye için 14 yaşından başlayıp mücadele eden ve birçoğu da bugün ülkede belirli görevleri işgal eden ve partimizin de çeşitli görevlerde bulunuyorlar. Yine bu şekilde gönüllülerle birlikte çalışıyoruz. Gittiğimiz İllerde yaklaşık 10 yıl önce kurduğumuz kahraman gazilerimizin ve saygı ve minnetle andığımız şehitlerimizin, Şehit Aileleri ve Koordinasyon Merkezlerini geziyoruz. Bu yapının içerisinde Muharip Gaziler ve Muharip Şehit Aileleri de yer alıyor. Mutlaka ve mutlaka, İllerinizdeki Şehit Ailelerini, Muharip Gaziler Derneklerini gezin. Özellikle güç, kuvvet ve moral almak istiyorsanız, 1974’de Kıbrıs’ta Yunan mezaliminden Kıbrıslı soydaşlarımızı kurtaran Muharip Gazilerimizi mutlaka ziyaret edin. İnanın moral depolayacaksınız. Hala Vatan, Bayrak ve Toprak konusunda ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gitme konusundaki kararlılıklarını göreceksiniz.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER