İNCİ LİFE GECESİ

İNCİ LİFE GECESİ

Ülke genelinde &[#]8220;Sudaki Mucize&[#]8221; sloganıyla çalışmalarını yürüten İnci Lıfe Termal, Ereğli ilçesinde düzenlediği tanıtım yemeği ile projelerini ve yatırımlarını anlattı.

Merkezi Ankara&[#]8217;da bulunan ve yaptığı termal tesislerde adından sıkça söz ettiren İnci Lıfe termal, dayanışma ve kaynaşmayı sağlama adına Kdz. Ereğli ilçesinde bulunan Büyük Anadolu Hotel&[#]8217; de düzenlediği yemeğe 600 kişi katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan İnci Life ve Cemiloğulları Yönetim Kurulu Başkan´ı Dr. İmbat Muğlu, şirketlerinin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, &[#]8220;Türkiye&[#]8217;nin en büyük termal tesisini yapmanın haklı gururu içesindeyiz. İnci life olarak Ereğli&[#]8217;de bulunmaktadan dolayı mutluyuz. Projemize ek olarak Ankara&[#]8217;nın ilk 7 yıldızı otelini de Ankara&[#]8217;ya kurmak için gerekli çalışamlara başladık. Ayrıca mevcut yapmızla  ve hava şartlarının tüm olumsuzluklarına rağmen Ayaş-Çağa beldemizde haftada bine yakın misafir taşıyoruz. Bu sayıyı daha da artıracağız.  Bu muhteşem gecede Ereğli&[#]8217;de bulunan vatandaşlarla biraraya gelip, projemizi anlatıp, dayanışma ve kaynaşma içersinde gecemizi düzenleyelim istedik. Tüm katılımcılara teşekkkür ediyorum.&[#]8221; dedi.

Yapılan gecede birlik ve beraberlik içersinde dayanışma imkanı bulan davetliler, İnci life&[#]8217;nin projelerini ve tanıtımını içeren slayt gösteri de izledi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren yemekte eğlence doruk noktaya ulaştı.

Geceye Ereğli Beleidye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Belediye Meclis Üyesi Ali Ayaroğlu, Utku Koleji Müdürü Ali Çataklı eşi Hülya Çataklı,  Önceki dönem Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, İnci Life Bölge Koordinatörü Hülya Hızal eşi Utku Koleji Müdür Yardımcısı Varol Hızal, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser eşi Hediye Eser ve diğer davetliler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2012, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER