İYİ PARTİ DİLAY KÜÇÜK DEDİ.

İYİ PARTİ DİLAY KÜÇÜK DEDİ.

4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nde Dilay Küçük ve Bülent Karakoç karşı karşıya geldi. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı bir kez daha Dilay Küçük oldu.

İYİ Parti, Eylül 2023 tarihinden önce yapması gereken kongresini seçim takvimini gözeterek ekim ayında başlatma kararı aldı. Kararda milletvekili aday adayı olmayı düşünen il ve ilçe başkanlarının kongre sürecinde aday olmaması yönünde de karar alınmıştı. Buna göre 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nde Dilay Küçük ve Bülent Karakoç Alaborina Restaront'ta 3. Olağan Kongre'de karşı karşıya geldi.

291 oyun kullanıldığı kongrede Dilay Küçük 188 oy alırken Bülent Karakoç da 103 oy aldı.  İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı bir kez daha Dilay Küçük oldu.

Dilay Küçük'ün yönetim listesi şöyle:

Özlem S Dilben, Sonay Şentürk, E Elif Şenyılmaz, Arif Akça, Demet Aldağ, Mehmet Tığ, Murat Kalaycı, Adnan Köseoğlu, Murat Tanyeli, Uğurcan Özcan, Uasemin Küçük, Yüksel Akdoğan, Gökhan Kurt, Mazhar Enginel, Birgül Ertel, Hüseyin Kudu, Gülşen Akçay, Ayşegül Bayraktar, Evren Eren, Şendoğan Aykuş, Canberk Soyer, Ahmet Bostancı, Hasan Cici, Cevat Akbaş, Mucahit Şahin, Kazım Köroğlu, Ersin Tekinbaş, Yunus Çakar, Hakan Malkoç, Ziya İnan, Kamil Akbulut, Gökhan Nazikoğlu

Küçük ve Karakoç daha önce de 2020 Şubat’ında yapılan İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı'nın 2'nci Olağan Genel Kurulunda karşı karşıya gelmişti.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER