''KARANLIK GÜÇLER'' İMASI!

''KARANLIK GÜÇLER'' İMASI!

Millet Kıraathanesi’ne karşı basın toplantısı yapan MMO Genel Başkanı Ayhan Yüksel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet yöneticilerine “ karanlık güçler “ imasında bulundu

*** Zonguldak Maden Mühendisleri Odası (MMO) binasının “Millet Kıraathanesi “ne dönüştürülmesine karşı, belirli çevreler tarafından devlete karşı provakatif söylemler sürdürülüyor. Özellikle MMO Lokali’nin kapanacak olmasından rahatsız olan çevreler tarafından konu farklı mecralara çekilmeye ve MMO binasının yıkılacağı izlenimi verilmeye çalışılıyor.

*** Millet Kıraathanesi kararının alınmasından sonra, kamuoyunun dikkatini çekmek üzere aynı çevreler tarafından MMO binasında üst üste etkinlikler ve basın toplantıları düzenlenmeye başladı. Cumartesi günü de MMO Genel Başkanı ve bazı oda ve birlik başkanlarının katıldığı basın toplantısında MMO Genel Başkanı Ayhan Yüksel, isim vermeden Millet Bahçeleri ve Millet Kıraathanelerinin fikir mimarı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve  devlet yöneticilerini hedef göstererek, “karanlık güçler “ imasında bulundu.

*** MMO Genel Başkanı Ayhan Yüksel’in, devletin mülkünü sahiplenme çabası ve bu nedenle başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere devlet yetkililerine ağır ithamlarda bulunmaya cüret etmesi Zonguldak kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı. Şarkılı-türkülü basın toplantısı düzenleyen MMO’ya tepki gösteren vatandaşlar, “ Bu şahıs haddini aşmıştır. Lokali kurtarmak için binayı bahane ediyorlar. Bu bina devletin mülküdür, kimse devletin mülkünü sahiplenemez. Laf cambazlığı ile insanları etkilemek istiyorlar. Zonguldak halkı bu sözlere kanmaz, itibar etmez. MMO Genel Başkanı Ayhan Yüksel’i bu sözlerinden dolayı kınıyoruz Millet Kıraathanesi’nin en kısa sürede hizmete açılmasını bekliyoruz” şeklinde konuştular.

HALK RAĞBET ETMEDİ

*** Öte yandan basın toplantısına halkın da katılmasını sağlayabilmek için konser eşliğinde basın açıklaması yapan MMO Genel Başkanı’na halk rağbet etmedi. Katılanlar kendileri söyleyip, kendileri dinlemek zorunda kaldı.

 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER