MHP&8217;DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP&8217;DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker ve kalabalık Yönetim Kurulu üyeleri başta Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay olmak üzere birçok kurum ve kuruluşa nezaket ziyaretinde bulundu.



   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Çay ise sorunların çözümünde el ele hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
   DESTEK TURLARI SÜRÜYOR




ELEŞTİRİLER GELDİ


   Şeker, düzenlediği basın toplantısında, başkanlığına seçilmesinin ardından yönetim kurulu toplantısının yapıldığını söyledi.
   Yeni yönetimini tek tek basına tanıtan Başkan Şeker, ilçe parti binasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

  FAKÜTE KRİZİ
   Son günlerde Ereğli kamu oyununun yakından takip ettiği olaylardan biri olan Fakülte krizine değinen Şeker, tepkilerin arkasında olduklarını belirtti.
   Ereğli olarak bir bütün halinde konuya hassasiyet gösterilmesinin altını çizen Şeker, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

   Yaşanan olaylarla ilgili olarak AK Parti Milletvekili Ercan Candan uzun ama ne yazık ki Ereğli açısından boş bir açıklama yapmıştır.Sayın vekilin sadece kendini savunmak için yapmış olduğu açıklamalarından anladığımız ne yazık ki milletvekili maaşı almaktan başka hiçbir yetkiye sahip olamamasıdır.
   Hükümetin hazırlamış olduğu teşvik paketlerinin anlamından habersiz gibi davranarak ben sadece kanuni prosedürlere bakarım diyerek bir kandırmaca içerisindedir. Rektörleri demokrasiye aykırı davranarak atayan Cumhurbaşkanımız eminiz ki AK Parti milletvekilinden gelecek, bölge halkının isteği ve yararına olacak bir teklifi anında değerlendirerek fakülte sorununu çözebilir.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2012, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER