MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSU

MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSU

 

Atatürk ortaokulunda 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde kutlama yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk Ortaokulu bahçesinde düzenlenen birbirinde güzel etkinliklerle kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan 23 Nisan etkinlikleri çocukların düzenlemiş oldukları birbirinden güzel etkinliklerde son erdi.

 Atatürk Ortaokulu bahçesinde yapılan etkinlikte konuşan Atatürk Ortaokulu Müdürü Eşref Aksan &[#]8220;23 Nisan sadece burada değil Türk bayrağının dalgalandığı her yerde kutlanmaktadır&[#]8221; dedi. Aksan  konuşmasında şu görüşlere yer verdi.

 &[#]8220;23 Nisan bir ulusun direnişidir, 23 Nisan bir ulusun kurtuluşudur, 23 Nisan Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete geçtiği gündür. Bu bayram sadece bizim değil tüm dünyadaki çocukların bayramıdır, diyerek tüm çocukların ve herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum&[#]8221; dedi. Kutlama neşeli görüntülere sahne olurken,anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler ilgiyle izlenirken Anne ve Babalar çocuklarını izlerken heycanlarını gizleyemediler. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2013, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER