ODABAŞ, &8220;İŞÇİYLE DAĞLARI YIKARIM&8221;

ODABAŞ, &8220;İŞÇİYLE DAĞLARI YIKARIM&8221;
gundemeregli.com- 






   
   






   
ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Türk Metal Genel Başkanı Yardımcısı Süleyman Yıldırım, 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde, üyelerinin haklarını en üst düzeyde sağlanması için çalışma yaptıklarını söyledi.



   Bu yılın, grup toplu sözleşme yılı olduğunu anlatan Yıldırım, şunları söyledi:


   
bünyemizdeydi. Yusuf Bey sağ olsun, bana o dönemlerde çok ışık tuttu. Demir-çelik fabrikaları hakkında daha net fikir sahibi oldum. Demir-çelik fabrikasında bırakın çalışmayı, işletmeyi gezerken bile ölme riski var. Bu nedenle Ereğli (Erdemir) öyle, böyle gidiyor, yok makası aştı gibi sözleri söyleyenler bizim umurumuzda değil. Kimse de kusura bakmasın. Allah nasip, kısmet ederse, başlatılan ve 25 maddeyi geçtiğimiz MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi size de ışık tutacaktır. Erdemir çalışanları adına da güzel bir toplu iş sözleşmesi bağıtlayacağız. Benim de dilek ve temennim masa başında olmasından yana. Ama arife tarif gerekmez. Biz bu dönem size ait olanları
   

   
   ÇOK KONUŞAN DEĞİL, ÇOK ÇALIŞANLARIN YILI
   Yıldırım, Bu yıl 114 bin kişiyi ilgilendiren grup sözleşmesi yapacaklarına dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

   Şube Başkanımız ve yönetici
   

   
   50 YILLIK ÇINAR; TÜRKMETAL

   

   
  


   Bu sözleşmede de, bundan öncekiler gibi masadan güzel bir şekilde anlaşarak iyi bir birlikteliğe devam edeceğimizi ümit ediyoruz. Şunun çok
   
bilincindeyiz; hepimiz bir Erdemir çalışanıyız. Geldiğimiz bu noktaya da sizlerin sayesinde ulaşmış vaziyetteyiz. Süregelen bu iş barışı ve iş kültürü ile sendika ve yönetimimizle şirketimiz daha iyiye, daha güzele daha da öteye taşıyacağımıza kesinlikle inanıyorum.

   
   Kulübe katkı amacıyla gerçekleştirilen hediye çekilişin ardından yerel sanatçılar eşliğinde eğlenildi.
   Geceye, Metal Sendikası Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Metal-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir, Erdemir Spor Genel Menajeri Ömer Erdinç, Erdemir Baskotbol Takımı Baş antrenörü Özhan Çıvgın, Yardımcı Antrenör Servet Özsüner, Kondisyoner Erdem Gürok, Erdemir Formenler Derneği Başkanı Ertuğrul Bayramoğlu ile yaklaşık 700 Erdemir işçisi katıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2013, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER