ÖĞRENCİLER KAN BAĞIŞI YAPTI

ÖĞRENCİLER KAN BAĞIŞI YAPTI

Zonguldak’ta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

Fener mahallesindeki Sporcu Fabrikası’nda yapılan etkinlikte; il genelindeki 10 okulun Kızılay Kulübü öğrencileri stant açtı. Öğrenciler, bağış sırasında müzik dinletisi gerçekleştirdi. Küçük öğrenciler de kampanyaya, ‘Kan ver hayat kurtar’ adı altında pankartlar göstererek destek oldular.
İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve Kızılay Kan Merkezi Müdürü Mehmet Günaydın, kan veren öğrencileri tebrik etti. Kan veren öğrencileri gören Aldoğan, “bu görüntü o kadar güzel ki sözün bittiği yer" diyerek şöyle dedi:
"Görüyorsunuz işte sorumluluk kanımızda var. Bu ortak projemizde Kızılayımız iyi ki var ve Kızılay'a ben çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizin bu duyarlılığı da bizim Tabii ki sorumluluğumuzu arttırıyor ve ayrıca da heyecan veriyor. İnşallah tüm vatandaşlarımızı bu konuda desteğe davet ediyoruz."
Günaydın ise şunları kaydetti:
"Milli Eğitim müdürlüğümüz ile ortaklaşa bugün kan bağışı kampanyasına Merkez ilçeden başladık Ve hafta boyunca ilçelerimizde 8 ayrı noktada kan bağış kampanyası daha düzenleyeceğiz. O yüzden Sayın Milli Eğitim müdürümüz başta olmak üzere tüm Milli Eğitim camiasına gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Kampanyanın tüm kurumlara, topluma örnek olmasını diliyorum."

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER