OĞUZHAN TÜRKMEN İSYAN ETTİ ZONGULDAK DA NAYLON FATURA TİCARETİ YAPILIYOR

Sefa Bartun Türkmen Nakliyat ve Madencilik şirketi sahibi Oğuzhan Türkmen, Zonguldak’ta kömürcülük sektöründe naylon faturalar üzerinden büyük yolsuzluk yapılarak Devletin milyarlarca lira Vergi, Sigorta, KDV ve Gelir Vergisi vurgunu yapıldığını iddia etti.

OĞUZHAN TÜRKMEN İSYAN ETTİ ZONGULDAK DA NAYLON FATURA TİCARETİ YAPILIYOR

Zonguldak’ta kaçak kömürün ithal kömür ile paçal yapılarak Dev şirketlere naylon faturalar üzerinden satıldığını iddia eden Türkmen, kaçakçılığın legalleştirildiğini ve Devletin soyulduğunu ileri sürdü.

Savcılığı, Zonguldak Valiliğini, SSK ve Vergi Dairesi Başkanlığı’nı göreve çağıran Oğuzhan Türkmen, “Şirketler naylon faturalarla büyüyor, Devlet soyuluyor. Zonguldak’ta çok büyük bir soygun var” derken, CİMER’e şikayette bulundu.

Türkmen, “Zonguldak’ın geleceği çalınıyor hırsız var diyorum devlet çalınıyor diyorum hepimizin her kuruşunda hakkı olan para çalınıyor diyorum herkes herşeyi biliyor fakat herkes susuyor diyorum. haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan diyorum. Emek verip alın teriyle kazanan kardeşlerim ticaretini imkan çerçevesinde hakkı gözeterek yapan kardeşlerim KDV,  ÖTV, Gelir Vergisi,  MTV kurumlar vergisi ve SGK prim borçlarını ödemek için çoluk çocuğunun nafakasından kesen kardeşlerim neredesiniz. Hepimizin hakkını çalan hırsızlar var diyorum. Zonguldak SGK, TTK ve maliye sahaya inme zamanı gelmedi mi? Devletin sizin üzerinizden çalınan milyonlarca lirasının hesabını sorma vakti geldi, kirli düzene dur deme vakti geldi” dedi.

İthal, linyit ve Zonguldak’taki kaçak kömürlerden paçal yapılarak dev şirketlere verilen kömür üzerinden teşvik alındığını da ileri süren Oğuzhan Türkmen, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) da borçlandırılan şirketlere göz yumduğunu söyledi.

Oğuzhan Türkmen, önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyerek naylon fatura yolsuzluğu, paçal ithal kömür üzerinden dev şirketlerin devletten aldığı teşvik ve Devlet’ten kaçırılan milyarla ilgili geniş çaplı bir açıklama yapacağını söyledi.

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
KİLİMLİ67
KİLİMLİ67 - 1 yıl Önce

HELAL OLSUN OĞUZHANIM SANA O MEŞHUR ZENGİNİN EREĞLİDEKİ ORTAĞINI UNUTMA MOBİLYACIYI,KÖMÜRCÜYÜ.

6767
6767 - 1 yıl Önce

OĞUZHAN TÜRKMEN ŞEREFLİ HASİYETLİ DEVLETINE SADIK BIR İŞ ADAMIDIR.

METİN BURS
METİN BURS - 1 yıl Önce

şerefsizler devletın parasını yiyen köpekler

POLİS
POLİS - 1 yıl Önce

devlet derin uykuda uyuyor havası yapar ,ancak devlet gereğini yapar 3 gün say

H. Demiröz
H. Demiröz @POLİS - 1 yıl Önce

Onu bu açıklamadan önce deseydin eyvAllah. Yalnız köylerdeki insanlar bile biliyor kömür ve naylon fatura işini. Şirketin birini kapat diğerini aç sonra son model arabalarla cirit at…

Subatan 87
Subatan 87 - 1 yıl Önce

Oğuzhan türkmen doğrunun yanındadır helal olsun kim devleti soyuyorsa hesabını verir inşAllah

Abdullah
Abdullah - 1 yıl Önce

Bende biliyorum 1 tane şirket faturadan Servet kazandı kazanmaya devam ediyor

Cengiz kahveci
Cengiz kahveci - 1 yıl Önce

Kilimlideki şu meşhur fatura işi yapan azel enerjiyle ilgili röportajınız olacaktı oğuz bey onuda beklıyoruz

Erkan
Erkan - 1 yıl Önce

İncelensin nerde savcılar


SIRADAKİ HABER