ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ FARUK BAYRAKTAROĞLU HEDEFİ 12 DEN VURDU

ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ FARUK BAYRAKTAROĞLU HEDEFİ 12 DEN VURDU

2007 yılında yayınlanan kararname gereği silah dağıtımı yapılan personele yönelik  Zonguldak Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle; Zonguldak Emniyet Müdürlüğü atış poligonunda silah bakım ve atış eğitimi yapılmaya başlandı. Eğitimler 3 gün boyunca devam edeceği belirtildi.

Eğitimin ilk gününde Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu personel ile birlikte atış yaparak silah kullanımının gerekeceği durumlar hakkında da bilgi verdi. Hedef tahtasında isabetli atışlar ile personelin dikkatini çeken Bayraktaroğlu Orman personelinin orman içerisinde her türlü hazır olması gerektiğine vurgu yaptı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Uzman Eğiticileri tarafından  verilen eğitimine Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Şube Müdürleri, Orman İşletme Müdür ve yardımcıları, işletme şefleri, orman muhafaza memurları, şoförler, veznedar ve ambar memurlarından oluşan toplam 99 kişi katılacak

İki aşamalı olarak verilen eğitimlerde; Silah, kullanımının hukuki durumu, kullanımda olan  silahların tanıtımı, silahın parçaları ve çalışma şekilleri, tabanca sökme, takma uygulamaları ve temel atış teknikleri   konularında verilen teorik eğitimlerin ardından, poligonda yapılan  temel atış eğitimleriyle eğitim tamamlanacak.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER