ÖZLENEN KURTULUŞ PROJESİ&8230;

ÖZLENEN KURTULUŞ PROJESİ&8230;

gundemereglicom-

İlçede 2012 yılında yatırım programına alınan ve çalışmalarına kısa süre önce başlanan dere Alaplı içme su yataklarını da beslemesi açısından hayati öneme sahip.

Alaplı Çay köyü Muhtarı Ahmet Akgül, projede gelinen nokta ile ilgili gazetemize bilgi verirken,  Mollabey köyü Karabulak Deresi ıslah çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

 İşi alan YÜKO İnşaat firmasının yüklenici firma olarak 1 Milyon 375 bin 434 TL bedelle aldığı ihalede çalışmalara devam ettiğini kaydederek, bu kapsamda yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çay Köyü Muhtarı Akgül, 2012 yılı yatırım programına alınan Alaplı Çay köyü ve Mollabey Mahallesi ile Alaplı çayı yan kolu projesinin ihale süreci bitmesiyle birlikte dere kenarında bulunan alanlarda ıslah çalışmalarının yapıldığını müjdeleyerek şu görüşlere yer verdi:

SELE KARŞI KORUNACAK

Haliyle  bütün bu çalışmalar Kastamonu DSİ 23.Bölge müdürlüğü tarafından icra ediliyor. Gerek bu ve gerekse diğer projeler için DSİ bölge müdürlüğünün tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bu proje 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2013, 08:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER