PAZARTESİ, SALI, ÇARŞAMBA HASTANELERDE EYLEM VAR!

PAZARTESİ, SALI, ÇARŞAMBA HASTANELERDE EYLEM VAR!

Doktorlar tüm Türkiye’de 14-15-16 Mart tarihlerinde eylem yapacak. Hekim-Sen, Tabip-Sen ve Hekimler Birliği Sendikaları’nın öncülüğünde yapılacak eyleme katılımın büyük olması bekleniyor. Eyleme Acil Servis, COVID, Doğum Servisleri, Onkoloji, Hematoloji Poliklinikleri, yatan hasta bulunan poliklinikler dışından görev yapan tüm sağlık çalışanları katılacak. Belirtilen servisler dışında kalan servislere gitmek isteyen vatandaşların mağdur olmaması için hastanelere gelmemeleri istendi.

14 MART VE ERDOĞAN’IN SÖZLERİ
Hekim-Sen, Tabip-Sen ve Hekimler Birliği Sendikaları’nın öncülüğünde yapılacak eylemde 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında hekimlerin – hemşirelerin ve diğer sağlık çalışanlarının çektikleri sıkıntılar anlatılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hekimlere yönelik; “Varsın gidiyorlarsa gitsinler. Bizler de üniversiteleri yeni bitiren doktorlarımızı buralarda istihdam ederiz” sözlerine yanıt verilecek. 

ZONGULDAK’TA ÇOK SAYIDA HEKİM KATILACAK
Üç günlük iş bırakma eylemine Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hekimleri başta olmak üzere tüm hastanelerde çok sayıda hekimin katılması bekleniyor. Acil ve zorunlu tedavi hizmetleri dışında kalan servislerde çalışanların katılacağı eylem nedeniyle Zonguldak merkez ve ilçelerde vatandaşların mağdur olmamak için hastanelere gelmemesi istendi. Atatürk Devlet Hastanesi önünde öğlen saatlerinde yapılacak olan açıklamaya ilçelerden gelecek çok sayıda doktorun da katılması bekleniyor.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER