POSBIYIK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

POSBIYIK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Karadeniz Ereğli Kadın Kooperatifi  Yönetim Kurulu Başkanı Neriman Pospıyık, CHP'den Zonguldak Milletvekili aday adaylığı başvurusunu Genel Merkeze bu hafta içerisinde gerçekleştirecek.

Posbıyık, CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti açıklamalarda bulundu.

"İnanıyorum ki çok başarılı bir sonuç elde edeceğiz" diyen Posbıyık, "Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bu yarışta en ön saflarda olacağımıza inanıyorum." dedi.

"KİM LİSTEDE OLURSA YANINDA OLACAĞIZ"

Hafta içerisinde Ankara'ya giderek Genel Merkeze aday adaylığı başvurusunu yapacağını ve daha sonra İlçe Başkanlığında düzenleyeceği toplantı ile bunu kamuoyuna duyuracağını anlatan Posbıyık, şu ifadelere yer verdi: "Bence aday adayının fazla olması partinin zenginliğini gösteriyor. Ne kadar çok talep varsa aday adaylığı için partimiz için zenginliktir. Her bir aday adayına ayrı ayrı değer veriyorum, birlikte olmaktan kim kazanırsa kim listede olursa inanıyorum ki hep birlikte mücadele ederek bu sonucu alacağız. Tek beklentim sadece milletvekilliği yarışında Karadeniz Ereğli, Zonguldak bölgesi başarılı olsun değil ülke genelinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin sayısal olarak sandalye sayısını mecliste arttırması gerekiyor. Bunun için de mutlaka ve mutlaka aday seçilen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüksek bir oyla ilk seçimde ikinciye kalmadan yüksek bir oy ile seçimi kazanabilmesi için bizlere çok ihtiyacı var. Daha çok adaylarla bu iş yürüyecek. Hayırlısı olsun, ülkem, bölgem adına hangi adaylarla çıkılacak ve sonucu bizim beklediğimiz gibi başarı ile sonuçlanacaksa ne mutlu bize.

"BAŞARILI OLAMADILAR"

6'lı masa var. Benzemez denilen masayı bir arada tutma özelliğini gösterdi bu da Genel Başkanımızın ne kadar naif, kibar ve birleştirici olduğunu gösteriyor. Hiçbir problem çıkmamıştı, ama masayı karıştırmak isteyenler var. Bunu biz olabilir diye bekliyorduk ama başarılı olamadılar. Birbirimize ihtiyacımız var. Bu tek adam rejiminden kurtulmanın tek bir yolu var bu seçim çok önemli. İnanın ben Ekim ayından bu yana mücadele veriyorum. Adaylar belli olduğundan itibaren en fazla bir ayımız var. Bir ayda ne yapabilirsiniz? Sanki içime doğmuş gibi Ekim ayından bu yana özellikle kırsalda inanılmaz enerji sarf ederek çalıştım. Bundan sonra kalan zamanımı da gerekirse köylerde yatarak çünkü zaman yok, hiç zamanımız kalmadı. Nasıl o 6'lı masa bir araya gelebildi ise bizlerde partililer olarak hepimiz kimi aday gösterirlerse mücadelemizi bire bir vermemiz gerekiyor. Doğru yolda biz yürümeye devam edeceğiz. Tabiki ilçemiz, ilçe yönetimimiz, partinin bütün arkadaşlarımız ile birlikte biz bu işi çok başarılı bir şekilde noktalayacağımıza inanıyorum.

CHP İlçe Başkanı Hikmet Uzuner de Posbıyık'a başarılar diledi, kim aday olursa onun için sonuna kadar mücadele edeceklerine değindi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER