PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Zonguldak İl Protokolü, bayramlaşma programını gerçekleştirdi.

PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Vali Mustafa Tutulmaz, bayramlaşma programına ev sahipliği yaparak programa katılan bürokrat ve siyasetçileri kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı. 

Protokol bayramlaşma programına; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, vali yardımcıları, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Zonguldak Belediye Başkanvekili Havva Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, CHP İl Başkanı Murat Pulat, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, birçok daire müdürü ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul

konuşmasında "Bu güzel ortamda hepimizi bir araya getirdiği için sayın Valimize teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı paylaşma ve hoşgörünün en üst seviyeye ulaştığı bayramlardan bir tanesi. Daha nice bayramlara diyor, herkese teşekkür ediyorum" dedi 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu "Hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Öyle bir dine mensubuzki, güzel anılar paylaşmak bu günlerde vesile oluyor. Allah kurbanlarımızı kabul etsin" diye konuştu. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı "Kurban Bayramınızın ülkemiz için, Zonguldak’ımız için bir diriliş olmasını niyaz ediyorum. Burada sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Daha düne kadar felaketler yaşadık. Cenab-ı hak bize bir daha böyle bir imtihan göstermesin diyor hayırlı bayramlar diliyorum" diye konuştu. 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz “Bayramlar birlik olmanın, kardeşlik duygusunu yaşatmanın, güzellikleri birlikte yaşatmanın günüdür. Tüm taraflar, hepimiz güzel bir ortamda kardeşlik duygusu içerisinde bayramımızı kutluyoruz. Seçim sürecini de bir bayram havası içerisinde geçirdik. Zonguldak paydasında birleşebilmeyi başardığımızı düşünüyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı duygularla Zonguldak’a hizmet etmeyi bundan sonra da sağlarız inşallah diyorum" dedi.
Konuşmalardan sonra polis evinde hazırlanan ikramdan sonra program sona erdi. 

ZONGULDAK İL PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

detail-photo-fancybox-0

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER