MUSTAFA KUTAYER FATİH KELEŞE MEYDAN OKUDU BOŞ KONUŞMA ÜYE SAYINI AÇIKLA

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Millet İttifakı üyesi olan Gelecek Partisi Zonguldak ve DEVA Partisi Zonguldak teşkilatı arasında tartışma çıktı.

MUSTAFA KUTAYER  FATİH KELEŞE MEYDAN OKUDU BOŞ KONUŞMA ÜYE SAYINI AÇIKLA

Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer, DEVA Partisi Zonguldak temsilciliğinin çok başarılı olduğu için milletvekilliğini aldığının söylentileri iddiası üzerine, sosyal medya hesabından sert tepkilerle eleştiride bulundu. 
DEVA Zonguldak İl teşkilatına seslenen Kutayer, "Gelecek Partisi Zonguldak temsilciliğinin 4'te 1'i kadar üyeniz olsın siyaseti yapmayacağım" diyerek meydan okudu.
Kutayer açıklamasında şu ifadeleri kullandı;
"Zonguldak DEVA Partisi çok başarılıymış onun için 3. sıra milletvekilliğini almış ya? Hodri meydan... Zonguldak Gelecek Partisi üyesinin 4'te 1'i kadar üyesi olsun ben bu siyaseti yapmayacağım. Biz kalbe girdik"

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerinde CHP Zonguldak milletvekili adayı 3. sıradan Doğa Şanlıoğlu olarak gösterilmişti. Şanlıoğlu, DEVA Partisi'nin kontenjanından aday listesine girmiş ancak başarısız çalışmaları ve Zonguldak'taki tavrı, tutumu sebebiyle de milletvekilliğini hak edecek oyu alamamıştı. 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2023, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER