Saffet Bozkurt Neyi İzliyor.

Saffet Bozkurt Neyi İzliyor.

Nikah, düğün, kına, sünnet... derken köylerdeki asker uğurlamalarına da katılmaya başlayan AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, 3 Ekim akşamı her zamanki gibi teşkilat mensupları ile birlikte ilçeye bağlı Süleymanbeyler köyünde muhtar Mehmet Morcu ve Süleymanbeyler köyü AK Parti temsilcisi Yaşar Gümüş ile birlikte Doğuş Kulan'ın asker eğlencesine katıldı.

Eğlenceyle ilgili önemli bir açıklamada bulunan AK Parti ilçe başkanı; "Rabbim Doğuş kardeşimize ve tüm askerlerimize kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

2022-2023 Eğitim yılına 5 gün kala Depreme dayanaksız olduğu gerekçesi ile boşaltılan okullarda eğitim gören yüzlerce öğrenci ise çeşitli okullara alelacele yerleşirken kalabalık sınıflarda eğitim kalitesi düştü.

Öğrencilerin bürokratların kurbanı oldu

Akşam karanlıkta evlerine gitmek zorunda kalan yüzlerce öğrencinin tekli eğitim sistemine geçerek mağduriyetinin önüne geçilmesi talimatını veren İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’a rağmen AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın köylüsü olarak Ereğli İlçe Eğitim Müdürlüğüne atanan Harun Akgül ise bu talimatı uygulamamakta ısrarcı.

İlçe Başkanı, asker uğurluyor

Çiftli eğitim sistemine geçmek zorunda kalan yüzlerce öğrenci iki bürokratın çekişmesi ile heba olurken, AK Parti İl Başkanı Saffet Bozkurt’un tüm bu sorunları çözmek yerine asker uğurlamasına İlçede tepkilere neden oldu. 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER