SÖZ ANKARA’DA

AK Parti Zonguldak teşkilatınca, 28. dönem Zonguldak milletvekili temayül yoklaması gerçekleştirildi

SÖZ ANKARA’DA

Avcı yaptığı açıklamalarda;  “Milletvekili adaylığı tespitine giden merhalelerden biri olan temayül yoklaması çalışmamızı, huzur, sükûnet ve partili kardeşlerimizin birbirleri ile kaynaşma havası içerisinde, Ak Partimize yakışacak şekilde gerçekleştirdik” dedi. 
Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Benimde Ülkem ve Şehrim adına söyleyeceklerim var, benimde bir fikrim var diyerek, aday adayı olma medeni cesaretini göstermiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

Yine Temayül yoklaması için, Genel merkezimizin ilimize görevlendirdiği, MKYK üyemiz, 25. ve 26. dönem İstanbul Milletvekilimiz Hasan Sert’e, MKYK üyemiz Behiye Eker’e, Bursa Milletvekilimiz Ahmet Kılıç’a, Ardahan Milletvekilimiz Orhan Atalay’a ve Temayül yoklamasında oyunu kullanmak üzere salonumuza teşrif eden tüm dava kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Temayül yoklamamızın öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz” dedi.
Avcı, Zonguldak’ta aday adayı olarak en fazla partilerinin tercih edildiğini kaydederek, “49 Milletvekili aday adayı arkadaşımızı teşkilatlarımız oyladı. Partimize gösterilen teveccüh bizleri oldukça mutlu etmiştir. Ülkemize, Milletimize ve Zonguldak’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER