TANIŞMA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

TANIŞMA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
gundemeregli.com-AK Parti Perşembe Belde Yönetimi, tanışma yemeği düzenledi.
AK Parti Perşembe Belde Örgütü Vedat Emeksiz Başkanlığında yeni yönetimini oluşturdu. Belde yönetimi tarafından tanışma yemeği düzenlenirken yemeğe; AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi katıldı. AK Parti Perşembe Belde Başkanı Vedat Emeksiz, belde yönetimi olarak kaynaşma ve tanışma yemeği tertip ettiklerini ifade etti. Emeksiz, Bu gün burada Kamuoyuyla da paylaştığımız üzere bir süre önce AK Parti Belde Başkanı olarak görevlendirildim. Görevlendirilmemin hemen akabinde Perşembe gibi Çaycuma&[#]8217;nın en büyük beldesini en iyi şekilde temsil edecek bir yönetim oluşturmak için arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza başladık. Bu gün burada Perşembe&[#]8217;mizi en iyi şekilde temsil edecek, en iyi şekilde hizmet gelmesini temin edecek, daha fazla hizmetin gelmesini sağlayacak bir kadro oluşturmuş bulunmaktayız. Burada Perşembe&[#]8217;mizin en seçkin insanları bulunmaktadır. Ben de bu insanlarla birlikte siyaset yapacak olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Bizim amacımız öncelikli olarak Perşembe&[#]8217;ye gelecek hizmetin daha sağlıklı bir şekilde gelmesini sağlamaktır. Bunun yanında da belediye başkanımızın her türlü çalışmasında yanında olacağız. Yönetim olarak kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam edeceğiz. Gerek Perşembe&[#]8217;de gerekse Çaycuma&[#]8217;da, amacımız Çaycuma&[#]8217;nın en büyük beldesi olan Perşembe&[#]8217;nin etkinlik olarak da Çaycuma&[#]8217;nın ilk sırasında gelen beldesi olmasını temin etmektir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız. Çalışmalarımızda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ekibimizde bu inanç ve azim var. Bu çalışmaları yaparken kamuoyuyla da paylaşacağız. Toplantıya katılmalarından ötürü tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.
Toplantıya katılanlara teşekkür eden Perşembe Belde Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, &[#]8220;Bu toplantıya gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Böyle bir toplantının yapılmasından dolayı çok memnunum. Birlik beraberlik sağlayarak Perşembe&[#]8217;nin büyümesini istiyoruz. Azim edersek başaramayacağımız hiçbir şey yoktur diye konuştu. Perşembe beldesinde en güzel yönetimin oluştuğunu söyleyen AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı ise, şöyle konuştu:
&[#]8220;Öncelikle teşkilatçılık zor bir şeydir. Burada Belde Başkanı Vedat kardeşimiz zaten yıllarca teşkilatın içindeydi. Perşembe gibi köyleri çok olan bir yerde teşkilatçılık yapmak kolay değildir. İbrahim Arık bizim yıllarca belediye başkanlığımızı yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Burada yine aynı yönetimde olmaktan mutluyum. Vedat kardeşimiz en güzel teşkilatı kurmak için iki aydır çalışma yapıyor ve çok güzel bir tablo ortaya çıkarmış. Ben kendisini tebrik ediyorum. Burada olmanız her şeyden önce şunu gösteriyor, bu ülke için, beldemiz için elinizi taşın altına koymaya cesaret etmişsiniz. Ben bunun için hepinizi tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Çünkü hepimizin kendi işi gücü de var ama kimse bir şeye sahip çıkmazsa hiçbir şey değişmez. Sahip çıkmakla da bitmiyor. Takip etmek zorundayız. Buranın güçlü olması Çaycuma&[#]8217;yı da güçlü yapacaktır ve bu zincir şeklinde devam edecektir. Bu toplantıyı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.&[#]8221;
AK Parti Perşembe Beldesi Yönetim Kurulu; Vedat Emeksiz, Davut Çıvak, Şaban Kocapınar, Meryem Akça, İbrahim Arık, Erhan Hobba, Rafet Alibabaoğlu, Satılmış Danışman, Bahtiyar Kararmış, Rahime Durdu, Erhan Durdu, Melih Özyurt, Adem İnam, Alparslan Miyanyedi, Süleyman Çubukçu, Cavit Akça, Erkut Katırcı, Gültekin Özyurt, Çetin Ataman, Onur Kadri Asol ve Hayrettin Boyacı´dan oluştu.
Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2012, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER