TOPLUMSAL SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ

TOPLUMSAL SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ
gundemeregli.com-Almanya Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;ı ziyaret etti.
Almanya Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;ı Devrek&[#]8217;teki bürosunda ziyaret etti.
Toplumsal sorunların görüşüldüğü ziyarette Ulupınar, Dernek Başkanı Erol Yukarıbaş&[#]8217;a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Ulupınar yaptığı açıklamada, &[#]8216;&[#]8217;Dernek Başkanımızın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Zonguldak&[#]8217;ın, ülkemizin ve yurtdışındaki vatandaşlarımızın sorunlarını masaya yatırdık. Nasıl çözüm üretiriz, yapılması gerekenler neler onları tartıştık. Ayrıca ilimiz Çaycuma ilçesi, Saltukova Beldesi&[#]8217;nde şu an için sadece dış hatlarda hizmet veren Havalimanımızda iç hat hizmetinin verilebilmesi konusunu da görüştük. Dernek Başkanıma yurtdışında yaşayan Zonguldaklı vatandaşlarımızın sorunlarını bizlere ulaştırma gayretinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Almanya&[#]8217;da yaptığı görevi layıkıyla yerine getirmekte. Başkanımla sorunların çözümü için sürekli irtibat halinde olacağız&[#]8216;&[#]8217; dedi.
Yurtdışındaki Zonguldaklıların sorunlarını Ulupınar&[#]8217;a ileten Dernek Başkanı Erol Yukarıbaş, sorunların çözümü için yurtdışından destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Almanya&[#]8217;daki Zonguldaklı vatandaşlar olarak daha büyük bir güçlü bir konuma gelmek için Dernek çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Yukarıbaş, Ulupınar&[#]8217;a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2012, 07:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER