TRAFİK KEŞMEKEŞLİĞİ SON BULSUN

TRAFİK KEŞMEKEŞLİĞİ SON BULSUN

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Ahmet Küçük, Özel Sürücü kurslarının Cumartesi günleri de kullanması ile birlikte trafik yoğunluğunun arttığı Çetin Apatay Bulvarındaki keşmekeşliğin giderilmesi için Ereğli kaymakamlığı nezninde girişim başlattı.

Başkan Vekili Küçük,  İlçede trafik konusunda ele alınması gereken büyük sorunların bulunduğuna dikkat çekerek,  yol kenarındaki ceplerden,  uygunsuz parklara, gereksiz trafik yoğunluğundan,  taksi durak çevresinde alkollülerin şoförlere verdiği rahatsızlığa varılıncaya kadar pek çok konuda sürücülerin yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.

ÇETiN APATAY RAHATLATILMALI

  Bu girişimlerimizden bir tanesi,  ilçemizde faaliyetlerini sürdüren Özle sürücü kursları sınav alanı olarak cumartesi günleri Çetin Apatay bulvarı alt yolu kullanmaktadır.  Sürücü kurslarına bu yolda sınav mücadelesi verildiği zaman,  ilçemizde bugünkü nüfus yoğunluğu e motorlu araç yoktu.   Özel hastane yoktu,  ayrıca Cumartesi pazarı bu mevkiinde bulunmuyordu. 

ALKOLLÜLERE ENGEL OLUNSUN

Kdz. Ereğli Taksiciler Derneği Odamıza şikayet dilekçesinde bulundu İlçemizdeki taksici esnafımızın ve bu araçlardan yararlanan vatandaşlarımız huzurunun sağlanması için, etrafa rahatsızlık veren bu kişiler hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2012, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER