Ara Uğraş Bul, Üşenme, Erteleme,Vazgeçme...

Ara Uğraş Bul, Üşenme, Erteleme,Vazgeçme...

gundemeregli.com- Alaplı Merkez İlköğretim Okulu idarecileri okul merdivenlerine öğrencileri motive edecek olan cümlelerle süslediler.

Okul merdivenlerinde Uyan ve Gülümse,Hedefini Belirle, Harekete Geç,Başaracağına İnan,Düşün Ara Uğraş Bul, Üşenme, Erteleme,Vazgeçme,Becerini Göster .... gibi cümleler yazıyor.
Merkez İÖO müdürü Ayhan Tekin  okulda yenilikler yapmaya devam ediyor.Göreve başladıktan sonra okul ve okul bahçesinde çalışmalar yapan Ayhan Tekin yenilikler peşinde koşuyor.
Okul girişinde  okulun aldığı ödüllerin bulunduğu dolabı yenileyen Tekin spot cümlelerle öğrencilerin dikkatini ve motvasyonunu artırmaya çalışıyor.
Tekin yaptığı çalışmalarla ilgili geçtiğimiz yıl Okul bahçesini beton kaplama yaparak etrafını çevirdik. Taşımalı eğitim araçların yerlerini yazılarla belirledik. Bu yıl da  okul merdivenlerini ödül dolabını ve Atatürk köşesini yeniledik.Okulda  halen eğitim gören iki öğrencimizin resimlerinden oluşan maketi koyduk. Öğrencilerimizin her gün  çıktığı merdivenlere özlü sözlerden koyarak onları motive etmeye çalıştık. Okul öğretmenleri ve idarecileri olarak öğrencilerimizin başarısını artırmak için  çalışıyoruz dedi
Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2012, 07:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER