Tüm Uğraşılara Rağmen Kurtarılamadı

Tüm Uğraşılara Rağmen Kurtarılamadı

Karadeniz Ereğli’de, sabah saatlerinde fenalaşan 56 yaşındaki İbrahim Taş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Gelen son dakika bilgisine göre, Meydanbaşı Caddesi’nde kızı ile birlikte yürüdüğü sırada bir anda yere yığılan İbrahim Taş’a, olay yerinde dakikalarca kalp masajı yapıldı. 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan Taş, tüm uğraşılara rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

OLAY/
Bir banka önünde yaşanan olayda, başında kanama da olan Taş, bilincini yitirdi. O sırada oradan geçen polis memuru Niyazi Can ve bir başka vatandaş, sırayla suni teneffüs ve kalp mesajı yaptıkları adamı hayata döndürmeye çalıştılar. Bu dakikalarca böyle sürdüğü sırada, kızı ise babasının başında gözyaşı döktü. “Ne oluru baba” diye haykıran kadın, bir yandan da telefonla konuştuğu yakınından durumu anlatarak yardım istedi.
Çok geç geçmeden olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri, çevredekilerinde yardımı ile ambulansa aldıkları adama, ambulans içinde de müdahaleye devam etti. Yaklaşık 10 dakika ambulans içinde hayata döndürülmeye çalışılan adamın entübe edildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sebahattin ozarslan
Sebahattin ozarslan - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun elmatepe mah aza

SIRADAKİ HABER