UTKU KOLEJİNDEN MUHTEŞEM GECE

UTKU KOLEJİNDEN MUHTEŞEM GECE

 

Ereğli&[#]8217;nin en köklü okullarından biri olan Utku Koleji 2011- 2012 eğitim-öğretim yılında 30 mezun vermenin sevincini düzenlendiği mezuniyet töreni ile farklı bir heyecana dönüştürdü.

Okulun Kapalı spor salonunda Saygı duruşu, İstiklal Marşı&[#]8217;nın okunması ile başlayan etkinlikler son sınıf öğrencileri tarafından sırayla okunan şiirlerle  duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Utku Koleji 2012 mezunlarını büyük bir coşku ve heyecanla uğurladı. Öğrencilere &[#]8216;&[#]8217; Son Değil Başlangıç Bu &[#]8216;&[#]8217; adlı söz korosuyla misafirlerimize duygusal anlar yaşattılar. Söyledikleri ayrılık şarkılarıyla da Utku Koleji&[#]8217;ne veda etmenin onlar için ne kadar zor olduğunu hissettirdiler.
8 yıllık eğitim öğretim hayatının ardından öğrencilere mezuniyetin heyecanı ve coşkusunu yaşamanın yanı sıra onları uğurlamanın gururu ve burukluğunu da içlerinde hissettikler.
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş bir eğitim alarak buradan mezun olan öğrenciler,
sembolik diplomasını aldı ve her mezuniyet töreninde yaşamaya alıştığımız öğrencilerin kep fırlatma şovuyla tören müzikler arasında sona buldu.

Törene, Gülüç Belediye Başkan Aydın Güngör, Ereğli Eğitim fakültesi Dekanı Ali Azar,  Milli Eğitim Müdürü Abdulselam Aksoy ile çok sayıda öğrenci velisi ile vatandaşlar katıldı.
Gecede Gazetemizin Köşe Yazarı ve Eski İmtiyaz Sahibimiz Ali Suat Eser ile İlkay Eser´in oğulları Emre Eser´de mezun olan öğrenciler arasındaydı.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2012, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER