VALİ TUTULMAZ ÇATIDAN İNDİRDİ.

VALİ TUTULMAZ ÇATIDAN İNDİRDİ.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 8 kişilik bir aile, çatıya çıkarak kendilerini atacaklarını yada benzinle yakacaklarını iddia etti.

Belen Mahallesinde meydana gelen olaya çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polisin ikna çabaları sürerken, aile Vali Mustafa Tutulmaz'ın olay yerine gelmesini istedi.

Polis ekipleri, aileye çatıdan inmeleri ve gerekli yerlere birlikte gideceklerini söylerken; ev ve arazisi ile ilgili mağduriyet yaşadığını iddia eden N.A. isimli kadın, Vali veya Vali Yardımcısı gelmeden inmeyeceklerini söyledi.

N.A.'nın ısrarlı talebi üzerine, olay yerine Kdz. Ereğli Kaymakam Vekili-Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık geldi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 18. madde uygulaması ve revizyon konularında açıklamalarda bulunduktan sonra olay yerinden ayrılırken; Kaymakam Vedat Yılmaz ise çatıya çıkarak bir süre N.A. isimli kadın ve yakınlarıyla görüştü. Kaymakam Yılmaz ikna olmayan N.A.'yı Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile telefonla görüştürdü. N.A. ve yakınları, Vali Mustafa Tutulmaz ile telefon görüşmesinin ardından çatıdan indi.

Aile iadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER