VERGİ DAİRESİ TESCİLLEDİ

VERGİ DAİRESİ TESCİLLEDİ

Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile makamında görüştü.

Posbıyık&[#]8217;ın bir süre önce basın yoluyla, &[#]8220;tüm belediyeler borçlu iken, bizim vergi dairesine hiç borcumuz yok ama bir teşekkür bile etmiyorlar&[#]8221; sözü ile sitemde bulunduğu vergi dairesi yetkilileri belediyeye gelerek, bu siteme kayıtsız kalmadıklarını ortaya koydular.  

Beraberinde Ereğli  Vergi Dairesi Müdürü Ergun Gülmez ile birlikte Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı makamında ziyaret  eden Bayar bir süre Posbıyık ile görüş-alışverişinde bulundu.

Bayar öncelikle Posbıyık&[#]8217;a teşekkür ederek,  şunları ifade etti:

&[#]8220;Karadeniz Ereğli Belediyesi&[#]8217;nin Vergi Dairesi&[#]8217;ne hiçbir borcu bulunmaması bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Çoğu belediyenin ciddi borçları var. Bu sebeple de sizi bir kez daha tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Belediyemizle hiçbir sorun yaşamıyoruz. İnşallah aynı hassasiyeti belde belediyelerimiz de gösterir.  Övünçle söylüyorum örnek belediyelerden birisiniz, Türkiye bazında borcunu ödeyen, düzenli ödeyen belediyesiniz, biz bu anlamda teşekkür ediyoruz. Bu bir nezaket ziyareti&[#]8221;

Posbıyık ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;ben bir plaket istemiyorum, bizim vergi borcuna karşı ne kadar hassas olduğumuzu  ve  borcumuz olmadığını ifade etmenizi istiyorum.&[#]8221; dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2012, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER