Yangın paniği kameralara yansıdı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çatı ile birlikte 7 katlı binada çıkan yangın mahalle halkına korkulu anlar yaşattı.

Yangın paniği kameralara yansıdı

Bir bölümü kız öğrenci yurdu olan binada iki çocuk dumandan etkilenirken, 1 kişi de düşerek yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı üç kişi devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. O anlar cep telefonuna saniye saniye kaydedildi. 

Yangın sabah saatlerinde Müftü mahallesinde İbrahim Efe caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 7 katlı binanın asansör boşluğunda elektrik kontağından çıkan yangında bina duman içinde kaldı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri zaman geçirmeden yangına müdahale ederken, bir yandan da binanın boşaltılmasını sağladı. 32 dairenin boşaltıldığı sırada dumandan etkilenen D.B. (9), K.B. (3) ile yangından dolayı binadan inerken düşerek yaralanan A.B. ye (38) sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Ereğli devlet hastanesine kaldırılan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

O ANLAR CEP TELEFONUNA YANSIDI 

Diğer yandan sabah saatlerinde meydana gelen yangında yaşanan panik karşı binada oturan bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği, bazı öğrencilerin ise yangında ki yoğun duman nedeniyle teras katına çıktıkları kameralara yansıdı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 07:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER