Yaşar Kaptan ilk 100'de...

Yaşar Kaptan Çebi, Forbes Dergisinin listesinde ilk 100'de yer almayı başardı.

Yaşar Kaptan ilk 100'de...

Forbes Dergisinin her yıl yayınladığı listede, Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kaptan Çebi 2017’de de ilk 100’de yer aldı.

Forbes Dergisinin her yıl yayınladığı ‘Dolar Milyoneri Türkler’ listesinde Ülkenin tanınmış iş adamlarından Kaptan Demir Çelik Şirketler Gurubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kaptan Çebi, ilk yüz içinde yer aldı.

Geçtiğimiz üç yıldır Forbes dergisinin listesinde ilk 100’de bulunan Yaşar Kaptan Çebi, bu yılda 620 Milyon Dolar şahsi servetiyle Türkiye’deki Dolar Milyonerleri arasında 61. sırada yer aldı.

Genellikle Tekirdağ Ereğli’deki Demir Çelik Fabrikasında bulunan Yaşar Kaptan Çebi, Türkiye’de Dolar Milyonerleri arasında ilk 100’de yer alsa da, 79 yaşına rağmen fabrikada işçileri ile birlikte çalışması ile tanınmakta.

Çebi Grup Ceo’su Yasin Hamzaçebi, Bu mutluluğun  tarifinin olmadığını belirterek, Kaptan grubu tebrik ediyoruz Fakat şunuda söylemeden geçemiyoruz. Aslında biz Yaşar amcamızın milyonları ile değil o delikanlı o babayiğit yüreğiyle gurur duyuyoruz ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER