‘’YENİ MODEL UYGULAYACAĞIZ’’

‘’YENİ MODEL UYGULAYACAĞIZ’’

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Arı’ dan oluşan heyet Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret edip ardından basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Belediye ziyaretleri için Zonguldak’a gelen Torun CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat ilçe başkanları milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte gerçekleştirdiği basın açıklamasında Zonguldak’ta işsizlik sorunu oluştuğunu bacalı sanayiden artık bacasız sanayiye dönülmesi gerektiğini belirterek seçimi kaybettikleri ilçeleri de geri alacaklarını ifade etti.

Torun açıklamasında “Zonguldak ve Kilimli ilçelerinde kaybettiğimi belediyeleri mercek altına aldık. Şuanda görevde olan belediyelerimizi de takip ediyoruz. Hazırlıklarımız ve saha çalışmamız devam ediyor. Yeni bir model hazırladık kaybedilen belediyeleri geri alacağız. Zonguldak’ımıza sayın genel başkanımızın da ifade ettiği gibi işsizlik hat safhada ama alacağımız buradaki yatırımlarla yatırım kararları ile oluşturacağımız tesislerle iktidarda en az 5bin kişiye de istihdamı mutlaka sağlayacağız. Her ilimizde de bunun planlamasını yapıyoruz. Mersin’imizden Zonguldak’ımıza kadar Edirne’sinden Kars’ına kadar tüm alanları planlayacağız. Tarımından sanayisinden teknolojik yatırımlarına kadar hepsini gerçekleştireceğiz bunu yapacak bilgi birikimimizde var sermaye de var. Şimdi tek bir şey ihtiyacımız var oda bu iktidarı sandıktan göndermek ve halkın iktidarını kurmak Millet İttifakı ile birlikte bu ülkeyi barıştırmak bu ülkede rafı artırmak ve bu ülkeyi geleceğe hazırlamak geliyor gelmekte olan” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER