ZONGULDAK CHP KARIŞTI!

Zonguldak Eski Belediye Başkanı İsmail Eşref adının ön seçime kalmamasına tepki göstererek zehir zemberek sözler söyledi.

ZONGULDAK CHP KARIŞTI!

Zonguldak Eski Belediye Başkanı İsmail Eşref ise yapılan uygulamanın yanlış olduğunu ifade ederek bu 3 adayla gidildiği takdirde CHP'nin kaybedeceğini söyledi. İsmail Eşref' in isminin  olmamasına seçmenin büyük tepki göstereceğini belirterek kendi seçmeninin sandığa gitmeyeceğini iddia etti. 
Eşref’in açıklamaları şu şekilde;”Ben geçmişte görev yaptım. Üstünden 12 sene geçti. Şimdi adayım 16 tane simi taradım içlerinde olabilecekleri taradım. İçinde yapayacak olan insanlarda varm ben halkın yoğun talebi sonrası aylarca sokaklarda benim asya olmam istendi. Bende o yüzden oldum. Ben Partimin kazanması için adayım. Ben geçmiş tecrübem ve birikimim nedeniyle aday oldum. Ben bu seçimi alabileceğimi düşünüyorum. Partim bunu kabul etmişse şunu kabul etmiş demektir. Bu 3 kişiyi seçime sokmak isteyenler CHP nin secimi kaybetmesi isteyenlerdir. Yapılan anketlerde benim adımın olmaması halkı istedi diye ortaya çıkan adamın anketlerde sorulmaması sorulsa bile puanın düşürülmesi  ben buradan soruyorum. Ben o 3 kişinin arasına girecek biri degilmiydim. Halka sorulsaydi bu böyle mi çıkardı. Bu seçim alınmak için değil makam sevdası için uğraşılıyor. Ben makam sevdası değilim daha önce çağırıldım geldim.  Görevini iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum"dedi

“BENİM SEÇMENİM SANDIĞA GİTMEZ!”

Eğer Zonguldak'ta bu 3 kişiye ısrar edilip seçime gidilirse Zongudak halkı İsmail Eşref burada neden yok diye ciddi şekilde tepki gösterecektir buda sandığa ciddi şekilde yamsayacaktır. Bunu Parti'nin göz önüne almasını istiyorum. Benim seçmenin kizarsa sandığa gitmez" şeklinde konuştu. 

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sosyal demokrat
Sosyal demokrat - 4 ay Önce

Bu 3 adayın söz söyleme hakkı yok. Çünkü diğer 4 aday ön seçim için imza topladı il bşk ve genel merkeze gönderildi. Bu arkadaşlar merkezden atama bekliyorlardı bunlar. Harun Akın,İsmail Eşref,Zeki Günalp şimdi demokrasi havarisi kesildiler hiç samimi değiller.

Aliş
Aliş - 4 ay Önce

Çok güldüm

SIRADAKİ HABER