ZONGULDAK´TA KATILIYOR

ZONGULDAK´TA KATILIYOR
gundemeregli.com- Aralarında Zonguldak´ında bulunduğu 28 ilden 260 Bayan Din Görevlisi´nin katıldığı ´hac eğitim semineri´ Kütahya´da başladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı´nca 2012 Yılı Hac Organizasyonu´nda görevlendirilecek personele yönelik seminer, Dumlupınar Üniversitesi´nde başladı.
Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, katılımcılara kentle ilgili olarak genel bilgiler verdikten sonra, 4 gün boyuncu sizlere burada yardımcı olacak personelimiz görevlendirilmiştir. Sizleri rahat ettirmek için tüm tedbirler alınmıştır. Burdur Müftülüğü olarak sizleri en iyi bir şekilde ağırlayıp sağlık ve sıhhatli bir şekilde memleketlerinize göndermeyi arzu ediyoruz diyerek seminerin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Üskülüplü, Seminerde Hac farizasını yerine getirmek maksadıyla Suudi Arabistan´a gidecek vatandaşlarımızın ibadetlerini kurallarına uygun, milletimizin ve devletimizin onuruna yakışır, sağlıklı ve güven içerisinde yapmalarını sağlamak amacıyla başkanlığımız tarafından 4 gün sürecek olan bir eğitim semineri tertiplendi. Konusunda uzman olan konuşmacılarımızın katıldığı seminerde, Hac organizasyonunda görevlendirilecek din görevlilerimize hacla ilgili çeşitli konularda dersler veriliyor diye konuştu.
Eğitim seminerine, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Balıkesir, Bolu, Bursa, Burdur, Çanakkale, Denizli, Edirne, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Uşak, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce´den 260 bayan din görevlisi katılıyor.
Seminerin 4 gün süreceği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2012, 06:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER