ZÜLEYHA HOCA ÖĞRENCİLERİN YANINDA

ZÜLEYHA HOCA ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Zonguldak genelinde, taşımalı öğrenciler ile birlikte okul öncesi eğitimde anaokulları ve ana sınıflarında eğitime devam eden öğrencilerle toplam 31.383 öğrenciye ücretsiz yemek verileceği bildirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Zonguldak İl Milli Eğitil Müdürü Züleyha Aldoğan, yarıyıl tatili sonrası eğitim-öğretim için hazırlıkların tamamlandığı belirtti. İlk dönem yemek hizmeti verilen öğrenci sayısının 18.402 iken ikinci dönemde bu sayının artırılarak taşımalı öğrencilerle birlikte okulöncesi öğrencilerinin tamamını da kapsayacak şekilde düzenlendiğini açıklayan Aldoğan şunları kaydetti:

EN KALİTELİ YEMEK…
"6 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak olan ikinci dönemden itibaren okul öncesi eğitimdeki tüm okullarımızda anasınıfları dahil okul öncesi öğrencilerimize ücretsiz yemek verilecek, taşımalı eğitimden yararlanan öğrencilerimizin devam ettiği ve pansiyonu bulunan okullardaki tüm öğrencilerimizde ücretsiz yemek imkânından yararlanacaklar.
İlimiz genelinde taşımalı öğrencilerimizle birlikte okul öncesi eğitimde anaokulları ve ana sınıflarında eğitime devam eden öğrencilerle birlikte 31.383 öğrencimiz ücretsiz yemek hizmetinden yararlanacak.
Yemek üretimi yaparak okullarımızda öğrencilerimize ücretsiz yemek hizmeti sağlayan meslek liselerimiz, öğretmenevlerimiz, halk eğitimi merkezlerimiz 6 Şubat Pazartesi günü en kaliteli yemek hizmetini verebilmek için tüm hazırlıkları tamamladılar. 6 Şubat Pazartesi günü, kapsama dahil edilen tüm öğrencilerimiz yemek hizmetinden faydalanacaklar.",

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER