ALKIŞLANACAK HAREKET!

Herkül Kulübünün Off-Road etkinliğini düzenlediği alan tertemiz yaptılar.

ALKIŞLANACAK HAREKET!

Kdz. Ereğli’de önemli işlere imza atan Herkül Doğa ve Motor Sporları Kulübü tarafından ilçenin Subaşı olarak bilinen Süleymanbeyler Köyü’nün asma köprüsü çevresinde düzenlenen Off-Road etkinliği sona erdi. 3 gün devam eden ve büyük ilgi gören etkinliğin ardından alan temizliği yapıldı. 11-12-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliğin son gününde, sağanak yağış sonrasında oluşan sel, çevre temizliğini de engelledi.

Herkül Doğa ve Motor Sporları Kulübü Başkanı Taner Tatoğlu, etkinliğe ülkenin dört bir yanında katılık olduğunu ve destek olanlara teşekkür borçlu olduklarını belirttikten sonra, kulüp yönetimi ve üyeleri olarak çoluk çocuk biraraya gelerek çevre temizliğini yaptıklarını belediyenin yardımıyla çöplerin konteynırlar aracılığı ile kaldırıldığını ve şu an itibariyle alanın pırıl pırıl yapıldığını söyledi.

Tatoğlu, etkinliğe katılanların da çevre konusunda duyarlılıklarını çöplerini toplayarak ortaya koyduğunu ve büyük bir düzen içinde etkinlik gerçekleştirildiğini ifade ederek “Biz Ereğli halkı olarak, her yerde ve alanda bu konuda daha titiz olur isek çevremizi de koruruz, güzel örnekler ortaya koyarız” dedi.




E                  

Gündem

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2021, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER