Gonca Asayiş Uygulamasına takıldı!

Gonca Asayiş Uygulamasına takıldı!

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenli olarak gerçekleştirdiği asayiş uygulamasına bu kez Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca yakalandı.

Halkın arasında yürürken, iki polis tarafından kimliği istenen Secaattin Gonca, uygulamadan duyduğunu memnuniyeti sosyal medya hesabında paylaşarak, halkın can ve mal güvenliğini sağlayan emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Gonca, “Bugün saat 14.15 de Soğuksu Kozlu minibüs durakları önünde halkın arasında yürürken,benim gibi halkın arasında yürümekte olan resmî üniformalı iki genç polis memuru bana yönelerek;

Gayet nazik ve saygılı bir biçimde benden emniyet asayiş uygulaması için kimliğimi rica ettiler.

Ben de cebimden kimliğimi çıkararak polis memuruna verdim. Diğer polis memuruda bu arada fotoğrafımızı çekti..

Kontrolden sonra,kimliğimi geri alırken kendimi tanıttım. Geçmiş dönem Zonguldak Belediye Başkanı olduğumu öğrendiklerinde aramızda kısa bir şaşkınlık ve hoş bir sohbet gerçekleşti.

Bu uygulamanın halkın can ve mal güvenliği açısından çok önemli olduğu bizlerin de emniyet güçlerimize yardımcı olmamız gerektiği hususunda görüşlerimi paylaştım.

Daha sonrada görevlerini büyük bir ciddiyetle gerçekleştiren polis memuru arkadaşlara başarı dileklerimle ve teşekkür ederek ayrıldık”

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yahya Karatas.
Yahya Karatas. - 1 yıl Önce

Sizler ard niyet aramayan ülke sevdalısı yöneticilik yapan bir birey olarak mutevazilik göstermiş siniz.

SIRADAKİ HABER