Karabükten kısa kısa

Karabükten kısa kısa

Karabükten kısa kısa

KARABÜK - Karabükte 23. Bahaddin Gaziyi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri yapıldı.

Bahaddin Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı ile Karabük Belediyesince düzenlenen şenliğe, Karabük Valisi Kemal Çeber, AK Parti Karabük milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vakıf yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan şenliklerde, pilav ikramı yapıldı.

Öğlen namazının ardından Mevlid-i Şerif okundu.

- Pazar yeri ve otopark projesi

Karabük Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Şirinevler pazar yeri ve kapalı otopark inşaatı çalışmalarına devam ediliyor.

Karabük Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 3 katlı yer altı kapalı otoparkıyla üst kısmında yer alacak pazar yeri projesi inşaat çalışmasının en kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

Projenin, Şirinevler Mahallesi için büyük öneme sahip olduğu ifade edilen açıklamada, pazarın kurulduğu günlerde trafik ve otopark sorununun ortadan kalkacağı kaydedildi.

- Ürkmezer, sanayi esnafıyla pazartesi duasına katıldı

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Safranboluda uzun zamandır devam eden ve gelenekselleşen pazartesi dualarına katıldı.

Safranbolu Sanayi Camisi önünde gerçekleşen bereket duasına Ürkmezerin yanı sıra esnaf katıldı.

Ürkmezer, burada yaptığı konuşmada, esnafla haftanın bereketli ve kazançlı geçmesi için dua ettiklerini belirtti.

Esnafla tanışma fırsatı da bulduklarını aktaran Ürkmezer, bu vesileyle sorunları dinlediklerini kaydetti.

KARABÜK - Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Avrupa Birliği Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Projesinin Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildiğini bildirdi.

Ürkmezer, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye genelinde Yetişkin Eğitimi Programı kapsamında 376 projeden 25 projenin kabul edildiğini belirtti.

Proje kapsamında 10 personelin Milanoda bir hafta süreyle yetişkin eğitimi kurumlarında, bu alandaki yenilikçi yöntem ve teknikler konusunda teknik incelemelerde bulunacağını ifade eden Ürkmezer, Safranbolu Halk Eğitim Merkezi ve Safranbolu Belediyesi işbirliğiyle hazırlanan Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Projemiz şimdiden hayırlı olsun. dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER